Τετάρτη, 19 Ιούνιος 2019
28 C
Chios
  • Αρχική
  • Πολιτισμός

Social

Ο Δήμος Χίου τίμησε τον ‘Αγγλο φυσιολάτρη Mike Taylor

Μεγάλη προσέλευση είχε η εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στην αίθουσα συνεδριάσεων του Ομηρείου Πνευματικού Κέντρου.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε προς τιμή στον Άγγλο φυσιολάτρη Mike Taylor ο οποίος επί 25 χρόνια ερευνά τη χλωρίδα και την πανίδα στο νησί μας και προωθεί με τη δουλειά του τον τόπο μας μέσω του οικοτουρισμού.

Η εκδήλωση και η ομιλία του κυρίου Taylor που είχε θέμα «Η Ιστορία της φύσης της Χίου, φυτολογικές μελέτες, οικοτουρισμός και προστασία βιοτόπων», πλαισιώθηκαν από οπτικοακουστικό υλικό τα οποία συντόνιζε η ομάδα του πανεπιστημίου Αιγαίου Aegean Greeners, με υπεύθυνη καθηγήτρια την κυρία Άννα Κοτρίκλα και τον υπάλληλο του κοινωνικού παντοπωλείου Γρηγόρη Παπαμικρούλη.

Στο τέλος της εκδήλωσης απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα στον κύριο Taylor για την πολύτιμη προσφορά του στο νησί μας από τον κύριο Κώστα Καρατζά, πρόεδρο της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας, ο οποίος εκπροσώπησε το Δήμο Χίου.

Περισσότερα Νέα

Ξεκίνησε το έργο για τη νέα Παθολογική του Σκυλίτσειου

Ξεκίνησαν οι εργασίες στα κτήρια του Νοσοκομείου όπου προβλέπεται να στεγαστούν η παθολογική και ψυχιατρική...

Σε ομηρεία 30 εργαζόμενοι, σε απόγνωση οι μόνιμοι υπάλληλοι στο Νοσοκομείο

Κινητοποίηση πραγματοποίησαν την Τετάρτη οι εργαζόμενοι στο Σκυλίτσειο που έχουν  προσληφθεί μέσω προγράμματος του ΟΑΕΔ...

Η Χίος τιμά τους συντρόφους του Ρήγα Φεραίου

Με πρόταση του κ. Γεωργίου Σούρλα πρ. Υπουργού – Αντιπροέδρου της Βουλής, στο Βελιγράδι τον...