Σάββατο, 19 Σεπτεμβρίου 2020
27 C
Chios

Social

Ο Χιώτης Λεωνίδας Μπουμπάρης έσωσε τη ζωή 68χρονου επιβάτη πλοίου από εγκεφαλικό!

Ο Χιώτης, Λεωνίδας Μπουμπάρης, που αγωνίζεται στην ομάδα του ΟΦΗ και είναι φοιτητής της Ιατρικής, κατάφερε να σώσει 68χρονο άνδρα που είχε υποστεί εγκεφαλικό επεισόδιο!

Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε το Cretalive.gr ένας 68χρονος επιβάτης του πλοίου «Blue Star 1» το οποίο είχε αποπλεύσει από τον Πειραιά με προορισμό το Ηράκλειο υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο και ο σέντερ του ΟΦΗ και πρώην του ΒΑΟΛ ήταν εκείνος που βοήθησε για να σταθεροποιηθεί η κατάστασή του.

Ο Λεωνίδας Μπουμπάρης είναι φοιτητής της Ιατρικής και ήταν μαζί με την αποστολή της ομάδας του ΟΦΗ η οποία επέστρεφε στην Κρήτη μετά το ματς με τον Πανερυθραϊκό. Μόλις έγινε αντιληπτό το επεισόδιο αντέδρασε άμεσα ενώ το πλοίο επέστρεψε στον Πειραιά για να μεταφερθεί ο 68χρονος στο νοσοκομείο.

Περισσότερα Νέα

Τρύπες: Το ορεινό χωριό στα βορειοδυτικά που είναι χτισμένο στο σχήμα της Χίου! (vid)

Το ορεινό χωριό Τρύπες βρίσκεται στη βορειοδυτική Χίο σε απόσταση 53 χλμ από την πόλη....

Παγχιακή Επιτροπή Αγώνα: «Όλοι μαζί για το σχέδιο καταστροφής των νησιών»

Ανακοίνωση της Παγχιακής Επιτροπής Αγώνα: Αποκαλύφθηκε πλέον ξεκάθαρα ο καταστροφικός σχεδιασμός της κυβέρνησης για τα νησιά...

«7 χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, δεν ξεχνάμε»

Ανακοίνωση του Σωματείου Εμποροϋπαλλήλων και Ιδιωτικών Υπαλλήλων Χίου: Σήμερα συμπληρώνονται 7 χρόνια από τη δολοφονία Φύσσα...