Σάββατο, 19 Σεπτεμβρίου 2020
27 C
Chios

Social

ΝΟ.Δ.Ε Χίου: «Καταδικάζουμε την επίθεση στον Ν.Μηταράκη, φασίστες και τραμπούκοι οι δράστες της επίθεσης»

Σκληρή ανακοίνωση από την ΝΟ.Δ.Ε Χίου που καταδικάζει την επίθεση στον Ν.Μηταράκη χαρακτηρίζοντας φασίστες και τραμπούκους τους δράστες της επίθεσης.

Η ανακοίνωση

Η ΝΟ.Δ.Ε Χίου καταδικάζει την επίθεση εναντίον του βουλευτή Χίου κ.Νότη Μηταράκη καθώς και το βανδαλισμό του Δημαρχιακού Μεγάρου Χίου, από ομάδα «πολιτών» της Χίου καθώς κάτι τέτοιο δεν στρέφεται μόνο ενάντια στον ίδιο, αλλά και ενάντια στην Δημοκρατία.

Οι δράστες της επίθεσης δεν είναι πολίτες που ανησυχούν εξαιτίας του μεταναστευτικού προβλήματος που ταλανίζει το νησί μας, είναι φασίστες και τραμπούκοι από όποιο φάσμα και αν προέρχονται.

Η απόλυτη καταδίκη της επίθεσης είναι υποχρέωση κάθε δημοκρατικού κόμματος και κάθε δημοκρατικού πολίτη και οφείλει ο καθένας μα να καταδικάσει έμπρακτα και ρητά αυτές τις συμπεριφορές.

Η κυβέρνηση της ΝΔ, οι βουλευτές και τα στελέχη της, ούτε εκφοβίζονται ούτε εκβιάζονται.

Περισσότερα Νέα

Τρύπες: Το ορεινό χωριό στα βορειοδυτικά που είναι χτισμένο στο σχήμα της Χίου! (vid)

Το ορεινό χωριό Τρύπες βρίσκεται στη βορειοδυτική Χίο σε απόσταση 53 χλμ από την πόλη....

Παγχιακή Επιτροπή Αγώνα: «Όλοι μαζί για το σχέδιο καταστροφής των νησιών»

Ανακοίνωση της Παγχιακής Επιτροπής Αγώνα: Αποκαλύφθηκε πλέον ξεκάθαρα ο καταστροφικός σχεδιασμός της κυβέρνησης για τα νησιά...

«7 χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, δεν ξεχνάμε»

Ανακοίνωση του Σωματείου Εμποροϋπαλλήλων και Ιδιωτικών Υπαλλήλων Χίου: Σήμερα συμπληρώνονται 7 χρόνια από τη δολοφονία Φύσσα...