Παρασκευή, 31 Ιουλίου 2020
29 C
Chios

Social

Νέος Διοικητής στη ΒΙΑΛ ο Παναγιώτης Κιμουρτζής

Ο Παναγιώτης Κιμουρτζής αναλαμβάνει χρέη Διοικητή στο Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης της ΒΙΑΛ.

Ο κ.Κιμουρτζής, κατόπιν απόφασης του Γενικού Γραμματέα Υποδοχής Αιτούντων Άσυλο, Μάνου Λογοθέτη, αντικαθιστά την Βασιλική Δανού στη θέση του Διοικητή της ΒΙΑΛ.

Ο κ. Κιμουρτζής  είναι μόνιμος κάτοικος Χίου. Γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη και υπηρέτησε στον Στρατό Ξηράς επί 36 έτη από διάφορες διοικητικές και επιτελικές θέσεις. Μετά την αποφοίτηση του από την Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων απέκτησε τον τίτλο του Πτυχιούχου Επιτελούς Εθνικής Άμυνας από την Ανώτατη Σχολή Πολέμου. Ομιλεί Αγγλικά και Τουρκικά.

Πέραν της σημαντικής εμπειρίας που έχει στα θέματα της διοίκησης, της οργάνωσης και του επιτελικού σχεδιασμού, διαθέτει μεγάλη εμπειρία στο μεταναστευτικό ζήτημα, το οποίο χειρίσθηκε στο πλαίσιο των επιτελικών του αρμοδιοτήτων επί έξι συνεχόμενα έτη στον Έβρο και στη συνέχεια στην Χίο, στην οποία οργάνωσε τμήματα τα οποία είχαν την αρμοδιότητα της σίτισης, της συντήρησης και της υγειονομικής κάλυψης της ΒΙΑΛ.

Περισσότερα Νέα

Μεταφορικό ισοδύναμο και στα καύσιμα για τους κατοίκους 34 νησιών

Από αύριο, 1η Αυγούστου 2020, δικαιούχοι του Μεταφορικού Ισοδύναμου των καυσίμων θα είναι απευθείας οι...

Ενημέρωση για πυροπροστασία σε Οινούσσες και Ψαρά

Το Τμήμα Πολιτικής Προστασίας της Περιφερειακής Ενότητας Χίου πραγματοποίησε ενημέρωση και διανομή ενημερωτικού υλικού για...

Με επιτυχία ξεκίνησε το Πολιτιστικό Καλοκαίρι στις Οινούσσες

Με την κοινή εκδήλωση του χορωδιακού και του θεατρικού τμήματος του Δήμου, εγκαινιάστηκε την προηγούμενη...