Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου 2020
18 C
Chios

Social

Νέα συνάντηση των επικεφαλής με προβάδισμα στην πρόταση για μονοδρόμηση της προκυμαίας (vid)

Νέα συνάντηση των επικεφαλής με το Λιμενικό Ταμείο την Πέμπτη και θεματικό Δ.Σ την Δευτέρα

Στην προοπτική της μονοδρόμησης της παραλίας, όπως συνέβαινε και τα προηγούμενα χρόνια, φαίνεται να συγκλίνουν η διοίκηση του Λιμενικού Ταμείου με τους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων.

Στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας συζητήθηκε το θέμα της προκυμαίας και φαίνεται ότι μπήκαν οι βάσεις για την συγκρότηση μιας πρότασης που θα έρθει στο Δημοτικό Συμβούλιο της Δευτέρας, στο οποίο έχουν κληθεί να συμμετάσχουν όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς.

Η πρόταση σύμφωνα με τον Κ.Ζωάνο θα περιλαμβάνει το κλείσιμο του ενός ρεύματος της προκυμαίας και ορισμένων κάθετων δρόμων της,  ίσως από τον Ιούνιο.

 Παράλληλα κατατέθηκε η πρόταση για την τοποθέτηση πλαστικών διαχωριστικών μεταξύ των δυο ρευμάτων της προκυμαίας, πρόταση που όμως φαίνεται ότι έχει υψηλό κόστος και δεν είναι ιδιαίτερα πρακτική.

Προκειμένου να συζητήσουν τεχνικά θέματα και να εξειδικεύσουν την πρόταση οι επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων θα έχουν εκ νέου συνάντηση με τη διοίκηση του Λιμενικού Ταμείου και τη δημοτική αρχή την Πέμπτη στο κτήριο του Δημαρχείου.

Περισσότερα Νέα

Eπίθεση του Ρουβίκωνα στο πολιτικό γραφείο του Νότη Μηταράκη

Παρέμβαση στο πολιτικό γραφείο του υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής, Νότη Μηταράκη, πραγματοποίησαν μέλη του Ρουβίκωνα, αργά...

Αρνητική η μαθητρια,θετική χειρουργημένη

Καλά ειναι τα νεα για την σχολικη κοινοτητα του 2ου Δημοτικου Σχολειου Βρονταδου, αφου αρνητική...

Ξεκινά η υποβολή αιτήσεων για το μεταφορικό ισοδύναμο στις επιχειρήσεις

Η υποβολή αιτήσεων χρηματοδότησης νησιωτικών επιχειρήσεων, συμπεριλαμβανομένων για πρώτη φορά και αυτών της Κρήτης, στο...