Τρίτη, 7 Ιουλίου 2020
26 C
Chios

Social

Να συζητηθούν τα μέτρα αντίδρασης και να επισπευθεί το Δ.Σ ζητά η Λαϊκή Συσπείρωση

Τη συγκεκριμενοποίηση του θέματος του Δημοτικού Συμβουλίου της Δευτέρας ζητά με επιστολή της προς τον Πρόεδρο του σώματος ο επικεφαλής και τα μέλη της Λαϊκής Συσπείρωσης. Όπως λέει ο Μάρκος Σκούφαλος στην επικείμενη συνεδρίαση δεν πρέπει να συζητηθεί γενικά και πάλι το μεταναστευτικό αλλά οι τρόποι αντίδρασης στην περίπτωση που η κυβέρνηση ξεκινήσει να υλοποιεί το σχέδιο της στο «17».

«Το συμβούλιο έχει συζητήσει αρκετά για το θέμα, εδώ βρισκόμαστε στο πρακτέο και πάνω εκεί πρέπει να υπάρχουν αποφάσεις» είπε χαρακτηριστικά. Μάλιστα ο κ. Σκούφαλος επεσήμανε ότι στην περίπτωση των κινητοποιήσεων ο Δήμαρχος και οι αιρετοί πρώτου και δευτέρου βαθμού θα πρέπει να μπούν μπροστά ώστε να αποφευχθεί ο κίνδυνος να καταλογιστούν ευθύνες σε υπαλλήλους ή εργαζόμενους.

«Έχουμε φύγει από τη φάση του κοκκινίσματος και είμαστε στις πράξεις εκτός και ένα κάποιοι τελικά στηρίζουν το σχεδιασμό της κυβέρνησης, το οποίο θα πρέπει να βγουν να το πουν θαρρετά» ανέφερε ο επικεφαλής της ΛΑΣ.

Τέλος θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι αντιπολιτεύσεις ζητούν το Δημοτικό Συμβούλιο να επισπευθεί και να γίνει την Παρασκευή και όχι την Δευτέρα, όπως έχει προγραμματιστεί.

Το ρεπορτάζ μπορείτε να το παρακολουθήσετε στην τηλεόραση της «Πατρίδας».

Περισσότερα Νέα

Πανελλαδικές: Την Παρασκευή η ανακοίνωση των βαθμολογιών

Την ερχόμενη Παρασκευή, 10 Ιουλίου 2020, πρόκειται να αναρτηθούν οι βαθμολογίες των υποψηφίων των ΓΕΛ...

Συνελήφθη αλλοδαπός με καταδικαστική απόφαση για κλοπή

Στη σύλληψη ενός αλλοδαπού προχώρησαν την Κυριακή αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και καταστολής της Εγκληματικότητας...

Τάμπλετ στους μαθητές του Δημοτικού Οινουσσών από την ΕΛΠΕ

Σε μια σημαντική δωρεά προχωρά η εταιρεία ΕΛΠΕ (Ελληνικά Πετρέλαια) καθώς προσφέρει ένα τάμπλετ σε...