Τρίτη, 31 Μαρτίου 2020
19 C
Chios

Social

Να συζητηθούν τα μέτρα αντίδρασης και να επισπευθεί το Δ.Σ ζητά η Λαϊκή Συσπείρωση

Τη συγκεκριμενοποίηση του θέματος του Δημοτικού Συμβουλίου της Δευτέρας ζητά με επιστολή της προς τον Πρόεδρο του σώματος ο επικεφαλής και τα μέλη της Λαϊκής Συσπείρωσης. Όπως λέει ο Μάρκος Σκούφαλος στην επικείμενη συνεδρίαση δεν πρέπει να συζητηθεί γενικά και πάλι το μεταναστευτικό αλλά οι τρόποι αντίδρασης στην περίπτωση που η κυβέρνηση ξεκινήσει να υλοποιεί το σχέδιο της στο «17».

«Το συμβούλιο έχει συζητήσει αρκετά για το θέμα, εδώ βρισκόμαστε στο πρακτέο και πάνω εκεί πρέπει να υπάρχουν αποφάσεις» είπε χαρακτηριστικά. Μάλιστα ο κ. Σκούφαλος επεσήμανε ότι στην περίπτωση των κινητοποιήσεων ο Δήμαρχος και οι αιρετοί πρώτου και δευτέρου βαθμού θα πρέπει να μπούν μπροστά ώστε να αποφευχθεί ο κίνδυνος να καταλογιστούν ευθύνες σε υπαλλήλους ή εργαζόμενους.

«Έχουμε φύγει από τη φάση του κοκκινίσματος και είμαστε στις πράξεις εκτός και ένα κάποιοι τελικά στηρίζουν το σχεδιασμό της κυβέρνησης, το οποίο θα πρέπει να βγουν να το πουν θαρρετά» ανέφερε ο επικεφαλής της ΛΑΣ.

Τέλος θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι αντιπολιτεύσεις ζητούν το Δημοτικό Συμβούλιο να επισπευθεί και να γίνει την Παρασκευή και όχι την Δευτέρα, όπως έχει προγραμματιστεί.

Το ρεπορτάζ μπορείτε να το παρακολουθήσετε στην τηλεόραση της «Πατρίδας».

Περισσότερα Νέα

ΑΝΑΚΕΜ Α.Ε. και ΤΕΧΝΕΤ Χίου συμβάλλουν με την ανακύκλωση μπαζών στην κυκλική οικονομία (vid)

Διέξοδο στο νησί της Χίου όσον αφορά την ανακύκλωση, την ορθή επεξεργασία των Αποβλήτων Εκσκαφών...

Ποιες επιταγές λαμβάνουν παράταση 75 ημερών για να πληρωθούν

Οι επιταγές και τα γραμμάτια με ημερομηνία πληρωμής από 30 Μαρτίου ως και 31 Μαϊου...

ΛΙΣΤΑ: Όλοι οι νέοι ΚΑΔ με τις επιχειρήσεις που εντάσσονται στα νέα μέτρα

Νέοι δικαιούχοι εντάσσονται στα μέτρα αντιμετώπισης της πανδημίας του κορονοϊού. Το ΥΠΟΙΚ δημοσιοποίησε τη νέα...