Δευτέρα, 12 Απριλίου 2021
12 C
Chios

Social

Να κρατήσουν τα παιδιά σπίτι καλεί τους γονείς του Μουσικού Σχολείου ο Σύλλογος Γονέων

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου ζητά να κλείσει το Μουσικό Σχολείο μετά το κρούσμα COVID 19 σε μαθητή, σε διαφορετική περίπτωση καλεί σε αποχή

Μετά την ανακοίνωση κρούσματος κορονοϊού σε μαθητή του Μουσικού Σχολείου Χίου, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου ζητά να παραμείνει κλειστό το σχολείο μέχρι τουλάχιστον την Τετάρτη 3/3 με παράλληλη πραγματοποίηση διαδικτυακών μαθημάτων.

Παράλληλα, σε περίπτωση που το σχολείο παραμείνει ανοικτό, ο Σύλλογος Γονέων καλεί τους γονείς να μην στείλουν τα παιδιά τους στο σχολείο.

 

Η ανακοίνωση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Μουσικού Σχολείου:

Ως Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Μουσικού Σχολείου Χίου, αξιολογώντας την κατάσταση που διαμορφώθηκε μετά την ανακοίνωση κρούσματος COVID 19 σε μαθητή του σχολείου μας, απευθυνόμαστε στον Διευθυντή της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και στην Διεύθυνση του Σχολείου μας, καθώς και στον Σύλλογο Διδασκόντων ζητώντας:

  1. Να παραμείνει κλειστό το σχολείο, τουλάχιστον μέχρι και την Τετάρτη 3 Μαρτίου 2021, ώστε να υπάρχει μία πιο ξεκάθαρη εικόνα για την πιθανή διασπορά του ιού μεταξύ των μαθητών μας και των οικογενειών τους.

2.Στο διάστημα αυτό, αν και τα παιδιά μας έχουν κουραστεί ιδιαίτερα από την τηλεδιδασκαλία, τα μαθήματα όλων των τάξεων να πραγματοποιηθούν μέσω της σχολικής πλατφόρμας.

Σε άλλη περίπτωση, εφόσον δεν υπάρχει θετική ανταπόκριση εκ μέρους της αρμόδιας Διευθύνσεως Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, καλούμε όλους τους γονείς και κηδεμόνες να συνταχθούν με την πρότασή μας και να κρατήσουν τα παιδιά τους στο σπίτι, με το τίμημα κάποιων απουσιών αλλά και με ήσυχη τη συνείδηση ότι πράττουμε το σωστό για τη μικρή μας κοινωνία, που υγειονομικά δεν θα μπορέσει να ανταποκριθεί σε μία εκτεταμένη διασπορά του ιού. Δεν χρειάζεται πανικός αλλά πρόληψη και κανείς να μην εφησυχάζει.

Περισσότερα Νέα

Κορονοϊός (11/4): 11 νέα κρούσματα στη Χίο

Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 1.718,...

80χρονος νεκρός έπειτα από πτώση από 4 μέτρα

Τραγικό θάνατο βρήκε 80χρονος συμπολίτης την Κυριακή καθώς έπεσε από ύψος 4 μέτρων. Ο άτυχος άνδρας...

«Επανεκκίνηση για όλους» ζητούν οι Σύλλογοι Εστίασης Ελλάδος

«Όλοι θα πρέπει να έχουν την ευκαιρία επανεκκίνησης ύστερα από 7 μήνες με κλειστές τις...