Τρίτη, 31 Μαρτίου 2020
15 C
Chios

Social

Να καταγγέλλουν περιπτώσεις αισχροκέρδειας καλεί τους πολίτες ο Αντιπεριφερειάρχης Χίου (Ηχητικό)

Δύο τηλεφωνικές γραμμές ενεργοποιεί η περιφερειακή ενότητα Χίου προκειμένου να στηρίξει τους πολίτες την περίοδο του κορoνοϊού.

Η πρώτη γραμμή, το 2271352620, λειτουργεί Δευτέρα με Παρασκευή 8.00 π.μ  με 8.00 μ.μ,  με μέριμνα της Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και εκεί θα μπορούν οι συμπολίτες μας να θέτουν ερωτήματα σχετικά με τη διαχείριση των έκτακτων συνθηκών λόγω της πανδημίας.Η δεύτερη γραμμή, το 2271352621,  θα μπορεί να δέχεται καταγγελίες για ζητήματα αισχροκέρδειας, προκειμένου στη συνέχει να διερευνηθούν από τις αρμόδιες υπηρεσίες.

 Η συγκεκριμένη γραμμή θα λειτουργεί υπ;o την εποπτεία της Διεύθυνσης Ανάπτυξης 8.00 – 15.00 Δευτέρα με Παρασκευή. Στόχος όπως λέει ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Μπουγδάνος  είναι να υπάρξει στήριξη στους πολίτες την περίοδο αυτή, με την Περιφερειακή Ενότητα  και τον ίδιο να καλεί τους πολίτες να καταγγέλλουν περιπτώσεις αισχροκέρδειας αν και μέχρι στιγμής δεν έχουν καταγραφεί τέτοια φαινόμενα.

Τέλος η Περιφερειακή ενότητα Χίου συνεχίζει τις δράσεις πρόληψης και ενημέρωσης και σύμφωνα με τον κ. Μπουγδάνο όλα τα κτήρια της Περιφερειακής Ενότητας Χίου έχουν απολυμανθεί και λειτουργούν με τους απαιτούμενους κανόνες υγιεινής ενώ αναμένεται επιπλέον  προμήθεια απαραίτητου υλικού.

Περισσότερα Νέα

ΕΛΑΣ: Μην ανοίγετε αυτό το μήνυμα, είναι απάτη

H ΕΛΑΣ ανακοινώνει και προειδοποιεί ότι το παρακάτω κείμενο - μήνυμα, που αναπαράγεται μέσω ηλεκτρονικού...

Η ΕΛΜΕ Χίου για τις σχολικές καθαρίστριες

Η ΕΛΜΕ Χίου κοινοποιεί τη θέση της Ομοσπονδίας ως προς το θέμα των σχολικών καθαριστριών: Τις...

Αναβάλλεται ο 1ος Ορεινός Αγώνας Χίου

Δεδομένων των συνθηκών που έχουν διαμορφωθεί λόγω του κορονοϊού, ο σύλλογος Chiosrunning με νεότερη ενημέρωσή...