Κυριακή, 12 Ιουλίου 2020
24 C
Chios

Social

Ν.Χαρδαλιάς: «Παραμένουν κλειστά τα σύνορα με την Τουρκία» (vid)

-Στο Αεροδρόμιο Χίου «Όμηρος» ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς -50 δειγματοληψίες καθημερινά από τα υγειονομικά στελέχη του Στρατού

Στο Αεροδρόμιο Χίου «Όμηρος» έφτασε νωρίς το απόγευμα της Κυριακής ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, προκειμένου να επιβλέψει τις εγκαταστάσεις αλλά και για την πραγματοποίηση τεχνικής σύσκεψης με αρχές της Χίου, ενόψει του ανοίγματος των πτήσεων εξωτερικού από 1η Ιουλίου.

O κ.Χαρδαλιάς σημείωσε πως τα σύνορα με την Τουρκία παραμένουν κλειστά κατόπιν αποφάσεων των επιδημιολόγων του παρατηρητηρίου όλων των χωρών προέλευσης.

«Δεν θα ανοίξει η οικονομία και ο τουρισμός χωρίς όρους ασφάλειας», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, προανήγγειλε τη διενέργεια 50 στοχευμένων δειγματοληψιών ημερησίως στο αεροδρόμιο Χίου οι οποίες θα πραγματοποιούνται από τα υγειονομικά στελέχη των ενόπλων δυνάμεων στο έργο των οποίων θα συνδράμει η Πολιτική Προστασία.

Ο Ν.Χαρδαλιάς πρόσθεσε πως ανεξάρτητα αν το αεροδρόμιο δέχεται πτήσεις εξωτερικού ή όχι θα πρέπει να υπάρχει ετοιμότητα «σε μια δύσκολη άσκηση».

Περισσότερα Νέα

Ε.Κώσταλου: Με 17.600 μόρια καθ’οδόν για Ψυχολογία (vid)

Ημέρα αποτελεσμάτων η χθεσινή για τους υποψηφίους των πανελλαδικών εξετάσεων που έμαθαν την βαθμολογία τους. Η...

Συντονιστική για Ν.Μηταράκη: «Ήρθε στη Χίο για να διχάσει, παραμένει ανεπιθύμητος»

Ανακοίνωση της Συντονιστικής Επιτροπής Αιρετών και Κατοίκων της Χίου: Ανερυθρίαστα ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης της ΝΔ...

Σύγκρουση φορτηγού με μοτοσικλέτα και τραυματισμός του δικυκλιστή στην Καλλιμασιά

Από το Αστυνομικό Τμήμα Μαστιχοχωρίων διενεργείται προανάκριση για τροχαίο ατύχημα που έλαβε χώρα την Πέμπτη...