Κυριακή, 5 Απριλίου 2020
18 C
Chios

Social

Μουσική και Μόστρα για μικρούς και μεγάλους (pics)

Στους ρυθμούς της Μόστρας και το Μουσικό Σχολείο Χίου καθώς το Σχολείο σε συνεργασία με τη Μόστρα πραγματοποίησαν δράση με τίτλο «Μουσικοί και Μόστρα» το πρωί της Κυριακής μέσα και έξω από την αίθουσα εκδηλώσεων του Μουσικού Σχολείου.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης παρουσιάστηκαν προγράμματα σχολικών δραστηριοτήτων από την εκπαιδευτικό β’βάθμιας εκπαίδευσης και πρόεδρο του ΜΕΟΘ, Ερμίνα Τάμαρη και ομιλία με θέμα την ελληνική βυζαντινή και παραδοσιακή μοσυική ως βίωμα από την εκπαιδευτικό β’βάθμιας εκπαίδευσης και υπεύθυνη της Βυζαντινής Χορωδίας του Μουσικού Σχολείου, Μαρία Χειλά.

Ακολούθησαν μελωδίες του Ταλιμιού, ανάγνωση στίχων του Τραγουδιού της Μόστρας και παρουσίαση του Τραγουδιού της Μόστρας από την παραδοσιακή χορωδία Μουσικού Σχολείου.

Το ρεπορτάζ μπορείτε να το παρακολουθήσετε στην τηλεόραση της «Πατρίδας».

Να υπενθυμίσουμε πως αύριο στο πρόγραμμα της «Πατρίδας» θα προβληθεί η μουσικοχορευτική παράσταση «Τούτες οι μέρες το ΄χουνε…!» που είχε παρουσιαστεί από τον ΜΕΟΘ στο Ομήρειο.

Περισσότερα Νέα

Επίδομα 800 ευρώ: Πώς και πότε θα καταβληθεί

Στο πότε αλλά και το πώς θα καταβληθεί η αποζημίωση ειδικού σκοπού, ύψους 800 ευρώ απάντησε...

Κ.Μουτζούρης για μεταναστευτική πολιτική της κυβέρνησης: Τα θετικά, τα αρνητικά και τα ακατανόητα

Το ισοζύγιο των ενεργειών της κυβέρνησης και του Υπουργείου Μετανάστευσης καταγράφει με ανάρτησή του ο...

Δωρεά χιλιάδων μασκών από τον Αντώνη Φαράκλα

Σε μια αξιέπαινη κίνηση προχώρησε ο Βρονταδούσης Αρχιμηχανικός της ναυτιλιακής εταιρείας Chartworld Shipping Corporation, ιδιοκτησίας...