Τρίτη, 4 Αυγούστου 2020
28 C
Chios

Social

Μηταράκης κατά παρατάξεων, επιτροπών και Α.Μιχαηλίδη (vid)

Ο Υπουργός Μετανάστευσης, Νότης Μηταράκης, αναφερόμενος στις δημοτικές παρατάξεις και τις επιτροπές άσκησε κριτική για τη στάση αλλά και την σύνθεσή τους.

Συγκεκριμένα, για τις παρατάξεις του Δήμου είπε ότι βλέπει 3 παρατάξεις, «την παράταξη της λογικής, την παράταξη του λαϊκισμού και την παράταξη της Αριστεράς.  Δεν βλέπω έξι παρατάξεις».

Για τη Συντονιστική Επιτροπή Αιρετών και Κατοίκων της Χίου είπε ότι είναι μια Επιτροπή αντιπολίτευσης του Δήμου που προέρχεται από την παράταξη του κ.Τριαντάφυλλου και από την Αριστερά ενώ για την Παγχιακή Επιτροπή είπε ότι είναι δημοτική παράταξη που έχει κατέβει και έχει πάρει 11% και είναι η 4η παράταξη.

Για τον Ανδρέα Μιχαηλίδη σημείωσε πως «δεν καταλαβαίνει τις παρεμβάσεις του στη Βουλή σε μια εποχή που το λιμενικό δέχεται αδικαιολόγητη κριτική από κάποια δημοσιεύματα, ότι δήθεν γίνονται επαναπροωθήσεις και γιατί κάποιοι επιλέγουν να τις αναπαράγουν.

Όσον αφορά το περιστατικό στη Μονολιά που ήρθε στη δημοσιότητα, ο κ.Μηταράκης αρνήθηκε ότι συνέβη και ότι αποκλείεται να επεστράφησαν άτομα.

Περισσότερα Νέα

Με επιτυχία η εκδρομή της Ένωσης Ομογενών Χίου στα Ψαρά

Η Ένωση Ομογενών Χίου διοργάνωσε με επιτυχία ημερήσια εκδρομή στα Ψαρά το Σάββατο 1η Αυγούστου...

Ν.Νύκτας: «Η Χίος θα λειτουργεί καλύτερα αν διασπαστεί ο ενιαίος Δήμος» (vid)

Το θέμα της διάσπασης του ενιαίου Δήμου Χίου εισάγει με συνέντευξή του στην «Πατρίδα» ο...

Συνεχίζονται τα περιοριστικά μέτρα στην κυκλοφορία στα ΚΥΤ και την τουριστική σύνδεση με Τουρκία (vid)

Παράταση μέχρι τέλος Αυγούστου δόθηκε στον περιορισμό κυκλοφορίας των διαμενόντων στα ΚΥΤ με τον Αντιπεριφερειάρχη...