Δευτέρα, 30 Νοεμβρίου 2020
14.9 C
Chios

Social

Μήνυμα του Σταμάτη Κάρμαντζη για την Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων

Μήνυμα του Δημάρχου Χίου, Σταμάτη Κάρμαντζη, για την Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων:

Με αφορμή την Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων αποτίουμε και φέτος την υπέρτατη τιμή και σεβασμό σε όλα τα στελέχη των Σωμάτων Ασφαλείας που διαχρονικά αποτελούν τους θεματοφύλακες της πατρίδας και του Έθνους μας, της εδαφικής μας ακεραιότητας, των ιερών και των οσίων μας.

Συγχρόνως, εορτάζουμε και τιμούμε εξόχως και την Υπέρμαχο Στρατηγό, την σκέπη και προστάτιδα των ενόπλων δυνάμεων που εμποτίζει με ανεξάντλητη δύναμη την ελληνική ψυχή σε όλους τους αγώνες της ένδοξης πατρίδας μας.

Στο πρόσωπο των Ενόπλων Δυνάμεών μας τιμούμε την ανεκτίμητη συμβολή τους στην ιστορική πορεία του Ελληνισμού, αλλά και τους αλησμόνητους αμέτρητους ήρωες, που ως ακοίμητοι φρουροί των συνόρων και της πατρίδας, προσέφεραν το αίμα τους με πίστη στα ιδανικά της ελευθερίας και της εθνικής ακεραιότητας, θυσιαζόμενοι για τη δική μας ασφάλεια, πρόοδο και ανεξαρτησία.

Η γενναία αυτή παρακαταθήκη επάξια υπηρετείται από τις Ένοπλες Δυνάμεις μας που στέκονται σθεναρά στο ύψος των προγόνων μας και διαπνεόμενοι από τα ίδια πάντα ιδανικά που κατευθύνουν το λαό μας, υπηρετούν υποδειγματικά τα καθήκοντά τους.

Όλους και όλες, τους άνδρες και τις γυναίκες των Σωμάτων Ασφαλείας μας τους θαυμάζουμε απευθύνοντάς τους το σεβασμό και την εμπιστοσύνη μας.

Χρόνια πολλά, με την Υπέρμαχο Στρατηγό να στέκει πάντα πλάι σας!

Περισσότερα Νέα

Πειρατεία σε δεξαμενόπλοιο στη Νιγηρία – Όμηροι τρεις Έλληνες ναυτικοί

Καλά στην υγεία τους είναι οι πέντε Έλληνες ναυτικοί, στο πλοίο των οποίων – εφοδιαστικό...

Εκεί θα γίνει η νέα δομή στη Λέσβο

«Φθινόπωρο 2021 θα γίνει η νέα δομή στη Λέσβο» δήλωσε πριν ένα μήνα η επικεφαλής...

Κορονοϊός (29/11): 1 νέο κρούσμα στη Χίο, 1.193 πανελλαδικά, 603 διασωληνωμένοι, 98 θάνατοι

Σήμερα Κυριακή ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 1.193 νέα κρούσματα του νέου ιού στη χώρα, εκ των...