Δευτέρα, 12 Απριλίου 2021
12 C
Chios

Social

Μήνυμα του Π.Μπουγδάνου για την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας

Μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη Χίου, Παντελή Μπουγδάνου, για την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας:

Η 7η  Απριλίου έχει καθιερωθεί ως η Παγκόσμια Ημέρα Υγείας και σήμερα που η ανθρωπότητα δίνει τη μεγαλύτερη μάχη των τελευταίων δεκαετιών απέναντι στην πανδημία του COVID-19, αποδεικνύεται η σημαντικότητα του υπέρτατου αγαθού της ανθρώπινης ζωής, η Υγεία.

Η Παγκόσμια Ημέρα Υγείας είναι αφιερωμένη στο υγειονομικό μας προσωπικό γιατρούς, ερευνητές, νοσηλευτικό προσωπικό, βοηθητικό προσωπικό που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή αυτής της σκληρής μάχης παρέχοντας υψηλής ποιότητας φροντίδα στους πολίτες και παλεύοντας καθημερινά κατά της πανδημίας του κορωνοϊού.

Επισκέφθηκα σήμερα το εργοτάξιο του νοσοκομείου στο πλαίσιο του έργου «ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΚΤΙΡΙΑΚΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ 3 & 4 ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΧΙΟΥ ”ΣΚΥΛΙΤΣΕΙΟ”» και με χαρά διαπίστωσα την εξαιρετική πορεία της εξέλιξης των εργασιών. Η παράδοση προς χρήση των κτιριακών υποδομών του νοσοκομείου μετά την ολοκλήρωση τους, θα συμβάλλουν καθοριστικά στη βελτίωση της υγειονομικής θωράκισης των κατοίκων του νομού μας.

Ως Περιφερειακή Ενότητα Χίου εκφράζουμε στα στελέχη όλων των υγειονομικών δομών, την βαθιά ευγνωμοσύνη για τον επαγγελματισμό, το πνεύμα αλληλεγγύης και κοινωνικής προσφοράς και σας ευχαριστούμε για τον καθημερινό αγώνα που δίνεται κατά του κορωνοϊού. Με υπεύθυνη στάση και ωριμότητα ας τηρήσουμε πιστά τα περιοριστικά μέτρα που βρίσκονται σε ισχύ.

Περισσότερα Νέα

Κορονοϊός (11/4): 11 νέα κρούσματα στη Χίο

Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 1.718,...

80χρονος νεκρός έπειτα από πτώση από 4 μέτρα

Τραγικό θάνατο βρήκε 80χρονος συμπολίτης την Κυριακή καθώς έπεσε από ύψος 4 μέτρων. Ο άτυχος άνδρας...

«Επανεκκίνηση για όλους» ζητούν οι Σύλλογοι Εστίασης Ελλάδος

«Όλοι θα πρέπει να έχουν την ευκαιρία επανεκκίνησης ύστερα από 7 μήνες με κλειστές τις...