Τετάρτη, 22 Ιανουαρίου 2020
7.1 C
Chios

Social

Μέχρι τέλος Αυγούστου η διορία στον εργολάβο της Χρήστου πριν κηρυχθεί έκπτωτος

Σε οριακό σημείο βρίσκονται τα έργα στην οδό Ιωάννη Χρήστου, ένα από τα κύρια τμήματα για την επέκταση του διαδρόμου του αεροδρομίου Χίου καθώς στο τέλος του Αυγούστου λήγει η ειδική πρόσκληση της Τεχνικής Υπηρεσίας Χίου προς τον εργολάβο προκειμένου να επανεκκινήσει τις εργασίες στο σημείο.

Όπως τόνισε στην κάμερα της «Πατρίδας» ο διευθυντής των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Χίου, Λευτέρης Παπαλάνης, ο εργολάβος δεν έχει ανταποκριθεί στα επανειλημμένα έγγραφα που του έχουν αποσταλεί ενώ δεν υπάρχει κάποιο κώλυμα εκ μέρους της υπηρεσίας.

Μάλιστα, αν μετά το πέρας του Αυγούστου δεν υπάρχει κάποιο νεότερο, τότε ο ανάδοχος θα κηρυχθεί έκπτωτος.

Παράλληλα, ο κ.Παπαλάνης ανέφερε πως υπήρξε συνάντηση με τον εργολάβο πριν ενάμιση μήνα στην οποία ο ανάδοχος είχε διαβεβαιώσει πως θα ξεκινήσει τις εργασίες εντός 10 ημερών.

Στην περίπτωση βέβαια που κηρυχθεί έκπτωτος, όπως είπε ο κ.Παπαλάνης, μπορεί να υποβάλει ένσταση η οποία θα χρειαστεί εξέταση ενώ για το χρονικό διάστημα από την έκπτωση έως την υπογραφή νέου συμφωνητικού, το προσδιόρισε στους 3 μήνες.

Περισσότερα Νέα

Κόσμος κάθε ηλικίας στην Πλατεία

Μαζική φαίνεται ότι θα είναι η συγκέντρωση στην Πλατεία Βουνακίου της Χίου αφού ήδη κόσμος...

Νέα Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας η Αικατερίνη Σακελλαροπούλου

Με ευρεία πλειοψηφία η Αικατερίνη Σακελλαροπούλου είναι η νέα Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας. Η κ.Σακελλαροπούλου έλαβε τις...

«Νέκρωσε» η Χίος

Όλα κλειστά στη Χίο. Οι Χιώτες ιδιοκτήτες καταστημάτων, συμμετέχοντας στην παναιγιακή κινητοποίηση, κράτησαν κλειστά τα καταστήματά...