Πέμπτη, 12 Δεκέμβριος 2019
13 C
Chios
  • Αρχική
  • Πολιτική

Social

Με θετικό πρόσημο, παρά τα προβλήματα, η φετινή λειτουργία των Αγιασμάτων (vid)

Με θετικό πρόσημο, παρά το δεκαήμερο λουκέτο, έκλεισε η περίοδος για τα ιαματικά λουτρά των Αγιασμάτων, με τον απερχόμενο Πρόεδρο της ΔΗΚΕΧ Κ.Χρύση να δηλώνει ότι συνολικά έγιναν πάνω από 1.500 λούσεις.

Αποχωρώντας μετά από 9 μήνες από τη διοίκηση της ΔΗΚΕΧ, ο κ. Χρύσης χαρακτήρισε σημαντικό το γεγονός ότι ευοδώθηκε η προσπάθεια, τα ιαματικά λουτρά θα πάρουν το οριστικό σήμα, ανοίγοντας τον δρόμο για την περαιτέρω αξιοποίηση τους.

Αναφορικά με τους παιδικούς σταθμούς ο κ. Χρύσης δήλωσε ότι και οι δυο σταθμοί που διαχειρίζεται  η ΔΗΚΕΧ έχουν ανακαινισθεί και έχουν στελεχωθεί με προσωπικό ενώ και το Κέντρο Φροντίδας Ηλικιωμένων στο Βαρβάσι αναβαθμίστηκε και εμπλουτίστηκε το πρόγραμμά του με εκδρομές.

«Σταθερό» πρόβλημα της εταιρείας με τις καθυστερημένες χρηματοδοτήσεις από την πλευρά της κεντρικής πολιτείας που οφείλει 200.000€ για το Βοήθεια στο Σπίτι καθώς και τη χρηματοδότηση 150.000 για τη λειτουργία των παιδικών σταθμών.

«Χάρη στο σωστό προγραμματισμό και την στήριξη από το Δήμο έχουμε καταφέρει να μην υπάρχει πρόβλημα με τις μισθοδοσίες και τα τρέχοντα έξοδα» ανέφερε ο κ. Χρύσης που δήλωσε ότι παραμένει στη διάθεση του νέου Προέδρου από την Πέμπτη για ότι χρειαστεί.

Περισσότερα Νέα

Σύμφωνο συνεργασίας Περιφέρειας – Πανεπιστημίου Αιγαίου

Την Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2019, στο Λόφο Πανεπιστημίου υπογράφηκε η ανανέωση του μνημονίου συνεργασίας μεταξύ...

«Μπλόκο» στις γαμήλιες δεξιώσεις στα λιμανάκια

«Μπλόκο» του Λιμενικού Ταμείου στην πραγματοποίηση γαμήλιων εκδηλώσεων σε λιμάνια και λιμανάκια έβαλε το Διοικητικό...

Ξεκινά ο κόμβος του Νοσοκομείου. Προσοχή και υπομονή στους διερχόμενους (vid)

Ξεκινά τις επόμενες μέρες το έργο της κατασκευής του κόμβου στο Νοσοκομείο της Χίου, σε...