Με ευχές από τον Σ.Κριμιζή ο αγιασμός στο 2ο Δημοτικό Βροντάδου (vid)
"Να έχετε επιμέλεια και ήθος" προέτρεψε τα παιδιά ο Βρονταδούσης ακαδημαϊκός Σ.Κριμιζής
Στο σχολείο όπου έμαθε τα πρώτα γράμματα και στο οποίο πήγαινε τα πρώτα χρόνια, όπως είπε, χωρίς παπούτσια παρακολούθησε τον αγιασμό ο ακαδημαϊκός και διακεκριμένος αστροφυσικός Σταμάτης Κριμιζής.
Στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Βροντάδου «Παναγία Ερειθιανής» τελέστηκε το πρωί ο αγιασμός από τον πατέρα Γ.Πουλιά, με την Διευθύντρια του Σχολείου Μ. Πελαντή να εύχεται σε μαθητές, δασκάλους αλλά και γονείς, που παρακολούθησαν την τελετή, μια καλή και δημιουργική χρονιά.
Απευθυνόμενος στα παιδιά ο ακαδημαϊκός Σ. Κριμιζής τους προέτρεψε να έχουν θέληση, όρεξη για μάθηση αλλά και ήθος. «Το σημαντικό είναι η επιμέλεια» είπε στα παιδιά ο κ. Κριμιζής, καλώντας τους να σέβονται και να ακούν τους δασκάλους τους και να μην σταματούν να κάνουν όνειρα και να βάζουν στόχους.
Με το πέρας του αγιασμού ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων μοίρασε στα παιδιά ένα φάκελο με τετράδιο και μολύβι μαζί με ευχές για την καλή σχολική χρονιά.


