Τετάρτη, 22 Ιανουαρίου 2020
7.1 C
Chios

Social

ΦΩΤΟ: Με επιτυχία για άλλη μια χρονιά οι Λώδειοι Αγώνες από την ΠΕΚΕΒ

Για ακόμη μια χρονιά πραγματοποιήθηκαν από την ΠΕΚΕΒ, με μεγάλη επιτυχία, οι Λώδειοι Αγώνες προς τιμήν της οικογένειας Λω, στις εγκαταστάσεις της στον Όρμο Λω.

Στο πρόγραμμα των αγώνων υπήρχαν αγώνες αθλητών και masters στην κολύμβηση, αγώνες παίδων και αγώνες μεταξύ ανδρών – ακαδημιών στο πόλο και αγώνες επίδειξης στην ιστιοπλοΐα.

Ακολούθησαν τιμητικές βραβεύσεις στους αθλητές του σωματείου.

Η πρόεδρος της ΠΕΚΕΒ, Μαρία Καστάνια, ανέφερε πως η φετινή διοργάνωση εκτός από την οικογένεια Λω, είναι αφιερωμένη στην άνοδο της ομάδας στην Α2.

Όσον αφορά την υδατοσφαίριση και την κολύμβηση, η κα Καστάνια τόνισε πως βρίσκονται σε άνοδο, με 120 άτομα όλων των ηλικιών να συμμετέχουν στην κολύμβηση τον χειμώνα και διπλάσια παιδιά το καλοκαίρι, ενώ η ιστιοπλοία έχει διοργανώσει 2 αγώνες και θα συμμετάσχει με 2 σκάφη στην Aegean Regatta.

Ο Μάρκος Τριπολίτης, που πραγματοποίησε τις βραβεύσεις, εξήγησε την ιδέα του που έχει όλο και περισσότερη απήχηση και καθιερώθηκε τα τελευταία δυο χρόνια, για τη δημιουργία των master games με παλιούς αθλητές, πάνω από 75 φέτος.

 

Περισσότερα Νέα

Κόσμος κάθε ηλικίας στην Πλατεία

Μαζική φαίνεται ότι θα είναι η συγκέντρωση στην Πλατεία Βουνακίου της Χίου αφού ήδη κόσμος...

Νέα Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας η Αικατερίνη Σακελλαροπούλου

Με ευρεία πλειοψηφία η Αικατερίνη Σακελλαροπούλου είναι η νέα Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας. Η κ.Σακελλαροπούλου έλαβε τις...

«Νέκρωσε» η Χίος

Όλα κλειστά στη Χίο. Οι Χιώτες ιδιοκτήτες καταστημάτων, συμμετέχοντας στην παναιγιακή κινητοποίηση, κράτησαν κλειστά τα καταστήματά...