Παρασκευή, 3 Απριλίου 2020
11 C
Chios

Social

Με Αρβανιτάκη και Σ.Λέκκα το Φεστιβάλ του Τσεσμέ

Με στόχο να ενώσει τις δυο πλευρές του Αιγαίου το Φεστιβάλ του Τσεσμέ αναβιώνει 25 χρόνια μετά την τελευταία του διοργάνωση και είναι αφιερωμένο στην Ελληνοτουρκική φιλία.

Η οργανωτική επιτροπή του Φεστιβάλ παραχώρησε συνέντευξη τύπου σήμερα, με τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου του Τσεσμέ, επαγγελματίες της περιοχής αλλά και τον καλλιτεχνικό διευθυντή να μιλούν για τη διοργάνωση στοχεύοντας μάλιστα την επόμενη χρονιά να υπάρξει συνεργασία και με φορείς της Χίου.

Το φεστιβάλ θα διαρκέσει από τις 18 έως τις 22  Σεπτεμβρίου και θα φιλοξενήσει αγαπημένους καλλιτέχνες από την Ελλάδα, όπως η Ελευθερία Αρβανιτάκη και ο Σόλων Λέκκας, διάσημους σεφ όπως η Μαρία Εκμεκτσίογλου και η Γεωργία Κοφινά, αλλά και Έλληνες μουσικούς και σεφ που κατοικούν και δραστηριοποιούνται στην Τουρκία. Μάλιστα τις μέρες διεξαγωγής του Φεστιβάλ θα υπάρχουν ειδικές προσφορές στα ξενοδοχεία της περιοχής αλλά και στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια από/προς Τσεσμέ.

Περισσότερα Νέα

Γ.Α.Δ. Βορείου Αιγαίου: Συνελήφθησαν 4 αλλοδαποί που επιτέθηκαν στον 48χρονο με πέτρες και ξύλα

Νέα δεδομένα στην υπόθεση των πυροβολισμών από 48χρονο σε βάρος ανηλίκων που διαμένουν στη ΒΙΑΛ...

Ενώσεις Αστυνομικών Υπαλλήλων: Προστατέψτε τους συναδέλφους μας εν μέσω κορονοϊού και μεταναστευτικού

Με κοινή τους δήλωση οι Πρόεδροι των Ενώσεων Αστυνομικών Υπαλλήλων Χίου, Λέσβου, Σάμου, Βορείου και...

Σύλλογος Δασκάλων & Νηπιαγωγών: Να βγει άμεσα κονδύλι για την αγορά ψηφιακού εξοπλισμού μαθητών και εκπαιδευτικών που έχουν ανάγκη

Ανακοίνωση του Συλλόγου Δασκάλων & Νηπιαγωγών Χίου: Η κρίση του κορονοϊού και το κλείσιμο των σχολικών...