Κυριακή, 20 Απριλίου 2025
20.9 C
Chios

Social

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΥΕΞΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ "ΑΡΤΙΟΝ"

Με την επίσημη έναρξη του φθινοπώρου ξεκινούν και τα φθινοπωρινά εργαστήρια και σεμινάρια του Πολιτιστικού Συλλόγου ΄΄ ΑΡΤΙΟΝ΄΄.Τι καλύτερο λοιπόν με την αλλαγή μιας εποχής να φροντίσουμε περισσότερο το σώμα και το νου μας., στο πλαίσιο του ΄΄ευ ζην΄΄ που πρεσβεύει ο Σύλλογος ; Έτσι, ξεκινάμε τον τρίτο κύκλο των σεμιναριακών μαθημάτων-ασκήσεων ευεξίας και ενδυνάμωσης του οργανισμού μας, με την εξειδικευμένη εκπαιδεύτρια κα Γιασεμή Μονιού.

 

Με κατάλληλες για κάθε ηλικία και φύλο, απλές και εύκολες ασκήσεις και τεχνικές, που στοχεύουν στη χαλάρωση των εντάσεων, την ευελιξία του σώματος, την ισορροπία και αρμονία του, επιτυγχάνεται εν τέλει η καλύτερη φυσική μας κατάσταση και ευεξία.

 

Τα μαθήματα μπορούν να παρακολουθήσουν αρχάριοι και παλαιότεροι, ενώ η πρώτη ενημερωτική συνάντηση με την εκπαιδεύτρια θα πραγματοποιηθεί στον φιλόξενο κήπο του καταστήματος REGINA( οδ. Καλαμπόκα 9), την Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου στις 7 το απόγευμα, ώστε να καθορισθούν οι ημέρες, οι ώρες και οι χώροι των συναντήσεων.

 

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην κα. Γιασεμή Μονιού τηλ. 6982699793.

 

""

 

Περισσότερα Νέα

Φώτισε τον ουρανό του Βροντάδου ο ρουκετοπόλεμος (vid)

Για ακόμα μια χρονιά ο ρουκετοπόλεμος φώτισε τον ουρανό του Βροντάδου. Το έθιμο αναβίωσε με εντυπωσιακό...

Η παρέλαση των ρουκετατζήδων από το Πετροκάραβο

Με την καθιερωμένη παρέλαση των ρουκετατζήδων, με σημείο έναρξης το Πετροκάραβο, ξεκίνησε το φετινό έθιμο...

Το Πασχάλιο μήνυμα του Χίου Μάρκου προς τους ναυτικούς (vid)

Το Πασχάλιο μήνυμα του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Χίου, Ψαρών & Οινουσσών κ.Μάρκου προς τους ναυτικούς: https://www.youtube.com/watch?v=2gsv6ZXOonM