Σάββατο, 11 Ιουλίου 2020
27 C
Chios

Social

Μάθημα Οδικής Ασφάλειας από τον Θανάση Χούντρα

Ένα χρήσιμο μάθημα πήραν οι μαθητές της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης που παρακολούθησαν την  Διημερίδα Οδικής Ασφάλειας  με τίτλο «Κυκλοφορώ με ασφάλεια, Οδηγώ υπεύθυνα»  με κεντρικό ομιλητή τον πρώην οδηγό αγώνων  Θανάση Χούντρα.

Η Διημερίδα  πραγματοποιήθηκε από το Δήμο Χίο σε συνεργασία με τους Φοιτητικούς Συλλόγους Διοίκησης Επιχειρήσεων «Δ. Γληνός» & Οικονομικής και Διοίκησης Τουρισμού ο «Όμηρος» και διεξήχθη στις 28 Νοεμβρίου στο Αμφιθέατρο Πανεπιστημιακής Μονάδας Χίου «Γιάννης Καράλης» και στις 29 στο Ομήρειο Πνευματικό Κέντρο Χίου απευθυνόμενη στη φοιτητική και μαθητική κοινότητα της Χίου.

Η προσέλευση στην διημερίδα ήταν μεγάλη καθώς το θέμα της οδικής ασφάλειας αφορά όλους τους πολίτες. Το ενδιαφέρον των παρευρισκομένων ήταν αμείωτο καθ’ όλη τη διάρκεια της ομιλίας καθώς η εισήγηση του κ. Χούντρα ήταν άκρως διαδραστική και ενημερωτική αποτελούμενη από ερωτήσεις και διαρκής συζήτηση με το κοινό.

 

Μετά το πέρας της εκδήλωσης  ο κ. Χούντρας επισκέφτηκε τον Δήμαρχο Χίου κ. Σταμάτη Κάρμαντζη  και συζήτησε μαζί του για το θέμα της  οδικής συμπεριφοράς και ασφάλειας. Άλλωστε, αποτελεί σημαντική προτεραιότητα τόσο  η κυκλοφοριακή αγωγή και η οδική ασφάλεια όσο και η μείωση των οδικών ατυχημάτων στο νησί. Σε αυτό το πλαίσιο ο Δήμαρχος επεσήμανε ότι ο Δήμος Χίου θα σταθεί αρωγός και υποστηρικτής σε κάθε πρωτοβουλία που στοχεύει στην ενημέρωση και την αφύπνιση των πολιτών ενάντια στα τροχαία ατυχήματα.

Περισσότερα Νέα

Δήμαρχος Τσεσμέ: «Στόχος μας να καταστρέψουμε την μονοπωλιακή θέση της Χίου στο εμπόριο μαστίχας»

Επιμένουν στην προπαγάνδα της δήθεν παραγωγής μαστίχας οι Τούρκοι. Ο Δήμαρχος του Τσεσμέ, Εκρέμ Οράν, ανέφερε...

«Πράσινο» φως να γίνει τζαμί η Αγία Σοφία

Την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας της Τουρκίας για την Αγία Σοφία «καλωσορίζει» ο Ρετζέπ...

Σ.Γαρρής – Α.Κουτσουράκη: Υψηλές πτήσεις με 17.925 μόρια και όνειρα για Ιατρική (vid)

Ημέρα αποτελεσμάτων η σημερινή για τους υποψηφίους των πανελλαδικών εξετάσεων που έμαθαν την βαθμολογία τους. Η...