Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου 2023
19.9 C
Chios

Social

Μαρίνα Χίου: Ολοκληρώνονται οι αδειοδοτήσεις για την επένδυση των 22 εκ.€ (vid)

Μέσα στο 2024 θα ξεκινήσει το έργο δηλώνει ο Δήμαρχος Σ.Κάρμαντζης

Θέμα χρόνου είναι να ξεκινήσουν οι πρώτες εργασίες στην μαρίνα της Χίου, αφού όπως δήλωσε ο Δήμαρχος Σ.Κάρμαντζης  ολοκληρώνονται οι απαιτούμενες αδειοδοτήσεις.

Συγκεκριμένα υπεγράφη η προέγκριση της οικοδομικής άδειας από την πολεοδομία ενώ και το αρχιτεκτονικό συμβούλιο έδωσε το πράσινο φως για τα οικοδομικά του έργου. Έτσι σύμφωνα και με τις διαβεβαιώσεις των επενδυτών  στις αρχές του 2024 θα μπουν μπουλντόζες στη μαρίνα για την πρώτη φάση του έργου που φτάνει τα 22εκ.€.

 Την ικανοποίηση του για το γεγονός ότι προχωρά η συγκεκριμένη επένδυση που θα αλλάξει την εικόνα στην περιοχή του Νοσοκομείο αλλα και θα δώσει δουλειά σε αρκετό κόσμο εξέφρασε ο Δήμαρχος Χίου Σ.Κάρμαντζης, υπογραμμίζοντας ότι έχει γίνει προσπάθεια για να ξεπεραστούν εμπόδια και για άλλες επενδύσεις όπως αυτή στα παλιά Κεραμεία.

Περισσότερα Νέα

Έρχεται «καλάθι» για το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι

Κατάστημα μεγάλης αλυσίδας παιχνιδιών και εποχικών ειδών (Jumbo) επισκέφθηκε την Τετάρτη, ενόψει της εορταστικής περιόδου των Χριστουγέννων,...

Το μεταναστευτικό κράτησε «πίσω» τη Χίο σε επενδύσεις ακινήτων (vid)

Την εκτίμηση ότι οι ξένες επενδύσεις σε ακίνητα και συνακόλουθα  η αύξηση των τιμών για...

Σχολιάζοντας την τοπική επικαιρότητα (Νο 123 / 29-11-2023)

Του Γιώργου Φωτ. Παπαδόπουλου:                   *Δεν πρόλαβε να στεγνώσει το μελάνι, από το προηγούμενο σημείωμά μας,...