Παρασκευή, 19 Ιουλίου 2024
32.9 C
Chios

Social

«Μαγειρέματα» στην Β’Κατηγορία πόλο γυναικών καταγγέλλει ο ΝΟΧ

Ανακοίνωση του Ναυτικού Ομίλου Χίου:

Χρόνια τώρα όλοι εμείς στον Ναυτικό Όμιλο Χίου καμαρώνουμε ότι υπηρετούμε το άθλημα με τις περισσότερες επιτυχίες κάνοντας όλους τους Έλληνες  υπερήφανους, κι εμείς από την πλευρά μας νιώθουμε υπερήφανοι  που τροφοδοτούμε  με αθλητές  μας  τις Εθνικές ομάδες.

Καμαρώνουμε για την ιστορία μας , διδάσκουμε στους αθλητές μας  το fair play ,  τον σεβασμό  στον  αντίπαλο, την ισοτιμία.

Κι όμως έρχονται συμβάντα που ανατρέπουν όλα όσα εμείς πιστεύουμε.

Το ζήσαμε κι αυτό΄…..πρωτάθλημα Β κατηγορίας Γυναικών υδατοσφαίρισης. Στην άκρη…αγωνιζόμαστε για την ιστορία μας….στην άκρη το fair play…. , στην άκρη  η ισοτιμία και η ισονομία στην  άκρη ο σεβασμός στον αντίπαλο.

Τι κι αν συγκεκριμένη ομάδα που αγωνίστηκε στο εν λόγω πρωτάθλημα είναι σχολή της Ελληνικής υδατοσφαίρισης , Μητρόπολη του Polo ,  τι κι αν έχει προσφέρει σπουδαίους αθλητές στο άθλημα, πρακτικές όπως η χθεσινή αμαυρώνουν την πλούσια ιστορία της.

Έχοντας ίσως την καλύτερη ομάδα   στο πρωτάθλημα έγινε αρνητικός ρυθμιστής των ομάδων που διεκδικούσαν την άνοδο στην Α2. Ακατανόητη απόδοση ( σε όλα τα παιχνίδια έβαζε σχεδόν 20 γκολ ανά αγώνα ενώ με ομάδα που ήταν από τις πλέον αδύναμες έφερε ισοπαλία).

Και όλα αυτά για ποιο λόγο? Για να μην ταξιδέψει στην Χίο για την Τελική φάση?? Ήταν οικονομικό το πρόβλημα??

Γράφουμε στα παλιά μας υποδήματα αποφάσεις τις Ομοσπονδίας για το που θα γίνονται οι φάσεις και επιλέγουμε  εμείς το που και ποιοι??

Δεν έχουμε το δικαίωμα ως επαρχιακό σωματείο που πληρώνουμε για να μετακινηθούμε σε όλες τις κατηγορίες, σε όλες τις φάσεις να διοργανώσουμε μια φάση στην Χίο??

Ποιος μας καταλαβαίνει? Ποιος μας προφυλάσσει από τέτοιου είδους πρακτικές???

Έχουμε κι εμείς πλούσια ιστορία και πάνω απ’ όλα αυτήν σεβόμαστε!!!  Άραγε όποιος υπεύθυνος πήρε αυτήν την απόφαση γυρνώντας στην πόλη του τι θα πει στα παιδιά των ακαδημιών του?

Καθόσαστε να χάνετε ανάλογα τι μας εξυπηρετεί πρόσκαιρα?? Επιλέγουμε και φέρνουμε αποτελέσματα που κρίνουν την πορεία των υπολοίπων ομάδων? Τι παράδειγμα θα δώσει στους μικρούς αθλητές του και πως θα το δικαιολογήσει? Δυστυχώς χτες και Η ΝΤΡΟΠΗ ΝΤΡΑΠΗΚΕ.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στις αθλήτριες μας  μικρές και μεγάλες καθώς και στον προπονητή μας για την ευπρεπή παρουσία τους. Τους δίνουμε την υπόσχεση ότι το ταξίδι που ξεκινήσαμε μαζί  θα το τελειώσουμε όποια εμπόδια και αν συναντήσουμε.

Περισσότερα Νέα

Προσθήκη της άδειας χειριστή ταχύπλοου σκάφους στο «Gov.gr Wallet»

Το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χίου ενημερώνει ότι ενεργοποιήθηκε η δυνατότητα δημιουργίας, αποθήκευσης και ελέγχου της άδειας...

«Κάτσε ν’ ακούσεις μια πενιά, πιες κι ένα ποτηράκι» στην Καλλιμασιά

Το Εκπολιτιστικό Σωματείο Καλλιμασιάς «Η Πρόοδος», σας προσκαλεί στη μουσικοθεατρική παράσταση - αφιέρωμα στο Ρεμπέτικο...

Νέος εξοπλισμός στο λιμάνι της Χίου (vid)

Ολοκληρώθηκε η τοποθέτηση του νέου εξοπλισμού στο λιμάνι της Χίου, με το διαδημοτικό λιμενικό ταμείο...