Δευτέρα, 8 Μαρτίου 2021
8 C
Chios

Social

Μ.Βουρνούς κατά Σ.Κάρμαντζη: «Πολιτικά ανέντιμες προσεγγίσεις για εξεύρεση Αντιδημάρχων»

Με ανακοίνωσή του ο συνδυασμός «Πρωτοβουλία για τη Χίο» κατηγορεί τον Δήμαρχο, Σταμάτη Κάρμαντζη, για «πολιτικά ανέντιμες προσωπικές προσεγγίσεις για εξεύρεση Αντιδημάρχων», δημοσιοποιώντας, μάλιστα, ότι «ο Υπουργός απηύθυνε πρόσκληση στον Μανώλη Βουρνού για συνάντηση με τον Δήμαρχο, Στ.Κάρμαντζη».

Η ανακοίνωση της Πρωτοβουλίας για τη Χίο:

Την ώρα που ο κος Κάρμαντζης καλούσε προσωπικά Δημοτικούς Συμβούλους της παράταξής μας για να αναλάβουν θέσεις Αντιδημάρχων, ο κος Υπουργός απηύθυνε στον επικεφαλής της “Πρωτοβουλίας” πρόσκληση για συνάντηση μαζί με τον κο Δήμαρχο. Είναι φανερό ότι με τέτοιους όρους, λογικές και πολιτική συμπεριφορά κανένας διάλογος δεν μπορεί να γίνει.

Το μέλλον του τόπου μας και η προκοπή του απαιτούν θεσμικές συμπεριφορές, σεβασμό στη δημοκρατία, διαφάνεια και σοβαρότητα από όλες τις πλευρές. Η πολιτική συμπεριφορά του κου Δημάρχου που επιδίδεται σε υπονομεύσεις και του “φταίνε πάντα οι άλλοι” δεν αφήνει δυστυχώς τέτοια περιθώρια.

Περισσότερα Νέα

Πανελλήνιος Διαγωνισμός Καινοτομικής Επιχειρηματικότητας του Πανεπιστημίου Αιγαίου “Aegean Startups 2021”

Το Πανεπιστήμιο Αιγαίου προκηρύσσει τον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Καινοτομικής Επιχειρηματικότητας AEGEAN Startups 2021, για την ανάδειξη...

Διαδικτυακή εκδήλωση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας: «Η Ελληνική Αστυνομία μαζί με τη Γυναίκα»

Το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, διοργανώνει διαδικτυακή εκδήλωση...

Κράτος δικαίου εν έτη 2021…

Της Ευαγγελίας Μανιτσούδη: Λίγες μέρες πριν, η κυβέρνηση αναγκάζεται να επιβάλει καραντίνα μέσα στην καραντίνα  και...