Πέμπτη, 30 Ιανουαρίου 2020
13.4 C
Chios

Social

Λαπαροσκοπική χειρουργική και για την αντιμετώπιση προβλημάτων του πεπτικού σωλήνα στην κλινική «Ελευθώ» (pics & vid)

Στην Κλινική Ελευθώ τα εργαλεία τελευταίας τεχνολογίας στα χέρια έμπειρων χειρούργων όπως αυτά του κ. Γκιούρδα Βασίλειου

Η λαπαροσκοπική χειρουργική εδραιωμένη ήδη αρκετά χρόνια στην κλινική ¨Ελευθώ¨  Αργυρούδη  Α.Ε.  διευρύνει περαιτέρω τους ορίζοντές της. Με τη χρήση εργαλείων και υλικών τελευταίας τεχνολογίας, στα χέρια έμπειρων χειρουργών όπως αυτά του κυρίου Γκιούρδα Βασίλειου, λαπαροσκόπου Χειρουργού Πεπτικού, ανοίγονται νέοι δρόμοι στην αντιμετώπιση χρόνιων προβλημάτων  του πεπτικού Σωλήνα.

Μεγάλος αριθμός ανθρώπων ταλαιπωρείται από χρόνια ή πρόσφατα συμπτώματα διαταραχής πεπτικού, όπως η παλινδρόμηση, οι καούρες, η αναγωγή φαγητών και υγρών και ο οπισθοστερνικός πόνος. Η Διαφραγματοκήλη αποτελεί την κύρια αιτία αυτών των συμπτωμάτων, τα οποία όχι μόνο καταστρέφουν την ποιότητα ζωής των ασθενών αλλά οδηγούν σε οισοφαγίτιδα και διαβρώσεις του οισοφάγου, με κίνδυνο ακόμα και για τη ζωή των ασθενών.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο ίδιος ο Βασίλειος Γκιούρδας «Οι κλινικές με σύγχρονες χειρουργικές υποδομές, τα εργαλεία υψηλής ιατρικής τεχνολογίας και η χειρουργική εμπειρία καθιστούν τις λαπαροσκοπικές επεμβάσεις πεπτικού αναίμακτες, χωρίς νοσηρότητα και με γρήγορη αποκατάσταση. Έτσι, οι επεμβάσεις για την αποκατάσταση της Διαφραγματοκήλης (Θολοπλαστική κατά Nissen), όπως και για κάθε μορφή κήλης (ομφαλοκήλη, βουβωνοκήλη, κοιλιοκήλη), ή απλά για την πέτρα στη χοληδόχο κύστη αντιμετωπίζονται άμεσα, αποτελεσματικά και με μικρή παραμονή στην κλινική. Το όφελος είναι διπλό όταν ο ασθενής δεν χρειάζεται να μετακινηθεί από το νησί του, τη Χίο,  για να βρει τη σύγχρονη χειρουργική λύση.»

Περισσότερα Νέα

Στήνουν πλωτά φράγματα για αποτροπή των ροών στο Αιγαίο

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται, όπως όλα δείχνουν, ο κυβερνητικός σχεδιασμός για την ενεργό συμμετοχή του...

60 «Καραβάκια της Αγάπης» από το Σάββατο στη Δημοτική Πινακοθήκη (vid)

60 «καραβάκια της αγάπης» θα σαλπάρουν το βράδυ του Σαββάτου στην ειδική έκθεση η οποία...

Τοποθέτηση Α. Μιχαηλίδη στη Βουλή για το επίδομα γέννησης: «Η λογική του κλεισίματος του ματιού στα πιο συντηρητικά ακροατήρια έχει κοντά πόδια…» (vid)

Τοποθέτηση στην ολομέλεια της Βουλής πραγματοποίησε ο βουλευτής Χίου ΣΥΡΙΖΑ Ανδρέας Μιχαηλίδης στο πλαίσιο της...