Παρασκευή, 7 Αυγούστου 2020
26 C
Chios

Social

ΛΑΕ: Μια οφειλόμενη απάντηση σε όσους υποτιμούν τους Λαγκαδούσους, βλέπουν γύρω τους φαντάσματα και υποκινητές των αγώνων

Ανακοίνωση της Λαϊκής Ενότητας – Μέτωπο Ανατροπής για το ζήτημα της μονάδας καύσης ελαίων στη Λαγκάδα.

Η χθεσινή ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Χίου ξεπερνά κάθε όριο προκλητικότητας και φαρισαϊσμού.Αντί να στηρίξουν έμπρακτα τον αγώνα των κατοίκων της Λαγκάδας προσπαθούν να τον διασπάσουν.

Αντί να πουν τα πράγματα ξεκάθαρα και να υπογράψουν ΤΩΡΑ οι υπουργοί τους την ανάκληση της άδειας της μονάδας επεξεργασίας τηγανέλαιων στον Καρυδά, συμπεριφέρονται σαν αντιπολίτευση λες και κυβερνούν εξωγήινοι.
Αντί να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων αναλαμβάνοντας την πολιτική ευθύνη που τους αναλογεί,πετάνε τη μπάλα στην εξέδρα και το ρίχνουν στην πολιτική εκμετάλλευση και την υποκίνηση!

Δεν περιμέναμε βέβαια αυτή την ανακοίνωση, για να καταλάβουμε ότι ο σημερινός μεταλλαγμένος ΣΥΡΙΖΑ,έχει τελειώσει με τις αρχές,τις αξίες και την πολιτική πρακτική της Αριστεράς.
Όλα αυτά τα συνειδητοποιεί άλλωστε μέρα με τη μέρα η κοινωνική πλειοψηφία, πως ήταν εκείνοι που μαζί με τους προηγούμενους ψηφίσανε μνημόνια, πετσόκοψαν μισθούς και συντάξεις, αφήνουν τις τράπεζες ν’ αρπάνε τα σπίτια του κόσμου, υποθηκεύουν το μέλλον της χώρας και των παιδιών μας για ένα αιώνα. Και να που φτάσαμε σήμερα οι καπηλευτές των αγώνων μας, να μάς κουνάνε κιόλας και το δάκτυλο!

Εμείς ως ΛΑΪΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ – ΜΕΤΩΠΟ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ από την πρώτη στιγμή στηρίζουμε έμπρακτα αυτόν τον αγώνα των κατοίκων της Λαγκάδας, θα τον στηρίξουμε ακόμα περισσότερο μετά τις εκλογές, γιατί είναι δίκαιος και δεν του αξίζει τίποτα λιγότερο από τη νίκη!

Περισσότερα Νέα

Αναλαμβάνει τα χρέη των σχολείων προς τη ΔΕΥΑΧ ο Δήμος Χίου (vid)

Για μια προσπάθεια νοικοκυρέματος των οικονομικών των σχολείων της Χίου με εύρεση μόνιμης λύσης έκανε...

Άφιξη 23 Τούρκων στον Βροντάδο που ζητούν άσυλο

23 Τούρκοι έφτασαν το απόγευμα της Τετάρτης στο Βροντάδο με ταχύπλοο. Το περιστατικό συνέβη ενώπιον των...

«Τα Κέντρα Υγείας πέριξ των ΚΥΤ σημαίνουν μονιμοποίησή τους» (vid)

Την αντίθεση του με το ενδεχόμενο δημιουργίας Κέντρων Υγείας πέριξ των ΚΥΤ εξέφρασε ο Αντιπεριφερειάρχης...