Σάββατο, 8 Αυγούστου 2020
24 C
Chios

Social

Κλειστά καταστήματα και καφετέριες την Τετάρτη (vid)

Κλειστά θα παραμείνουν την Τετάρτη 22 Ιανουαρίου για ένα 24ωρο τα καφέ, τα εστιατόρια και γενικά όλα τα μαγαζιά υγειονομικού ενδιαφέροντος, με το σωματείο τους να συμμετάσχει μετά από απόφαση του Δ.Σ στην Παναιγιακή κινητοποίηση για το προσφυγικό/μεταναστευτικό.

Ο πρόεδρος του σωματείου κ. Βεζέρης καλεί τους ιδιοκτήτες αλλα και τους εργαζόμενους να συμμετάσχουν και στην κινητοποίηση που θα γίνει στις 12.00 στην Πλατεία ώστε να σταλεί ένα ηχηρό μήνυμα στην κυβέρνηση ότι δεν μπορούν τα νησιά να είναι «αποθήκες ψυχών».

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Να κρατήσουν κλειστά τα καταστήματα τους την Τετάρτη 22 Ιανουαρίου καλεί τα μέλη του εμπορικού Συλλόγου η Πρόεδρος Βικτωρία Αμπαζή, επισημαίνοντας ότι ο σύλλογος θα συμμετάσχει στην κινητοποίηση για το προσφυγικό/μεταναστευτικό. «Η θέση μας είναι το κλέισιμο της ΒΙΑΛ και η λειτορυγία μιας μονο δομής για καταγραφή και ολιγοήμερη παραμονή στο νησί» επισημαίνει η κ. Αμπαζή, διευκρινίζοντας ότι είναι άγνωστη η στάση που θα κρατήσουν  οι αλυσίδες καταστημάτων. «Στα μαγαζιά αυτά απασχολούνται Χιώτες οπότε θα πρέπει και εκείνοι να συμμετάσχουν» δηλώνει η κ. Αμπαζή.

Περισσότερα Νέα

Κορονοϊός: Απαγορεύονται οι λιτανείες ενόψει Δεκαπενταύγουστου και οι όρθιοι στα μπαρ

Νέα μέτρα κατά της διασποράς του νέου κορονοϊού στη χώρα ανακοίνωσε το απόγευμα της Παρασκευής...

Μειωμένο ΦΠΑ σε όλα τα νησιά του Β.Αιγαίου και επέκταση του Μεταφορικού Ισοδυνάμου (vid)

Επιστολή προς τα Υπουργεία Οικονομικών και Ναυτιλίας αναφορικά με τον μειωμένο ΦΠΑ και το μεταφορικό...

Βγήκαν από το σκοτάδι Πυργί και Αρμόλια (vid)

Σε σειρά παρεμβάσεων ηλεκτροφωτισμού σε διάφορα σημεία της πόλης και σε χωριά προχωρά η Διεύθυνση...