Social

«Κλείνει το μάτι» σε Σταύρο Μιχαηλίδη το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Χίου

Μέτωπο κατά του Νότη Μηταράκη επιχειρεί το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Χίου -«Να συστρατευτούμε κατά του καθεστώτος που χαλκιδεύει το μέλλον της Χίου»

Σε συστράτευση καλεί όλους τους δημοκρατικούς πολίτες της Χίου το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Χίου με στόχο τη δημιουργία ισχυρού αναχώματος κατά του Νότη Μηταράκη.

Σε ανακοίνωση μετά την διευρυμένη Νομαρχιακή Επιτροπή του, το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Χίου κάνει λόγο για αναγκαιότητα η Χίος να αποκτήσει την φωνή που έχει χάσει στο Κοινοβούλιο στρέφοντας τα πυρά του κατά του Νότη Μηταράκη.

Παράλληλα, απευθύνει μια έμμεση πρόσκληση προς τον Σταύρο Μιχαηλίδη ώστε να συμμετάσχει στο ψηφοδέλτιο του κόμματος για τις εκλογές.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ:

Χτες, Τετάρτη 8 Μαρτίου 2023, συνεδρίασε η διευρυμένη Νομαρχιακή Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής Χίου.

Στο νησί μας, την Χίο εδώ και αρκετό καιρό κυριαρχεί μια άκρως προβληματική πολιτική κατάσταση με αρνητικό πρωταγωνιστή τον βουλευτή και υπουργό Νότη Μηταράκη, ο οποίος μετερχόμενος αναχρονιστικές και παλαιοκομματικές μεθόδους έχει μετατρέψει το νησί σε ένα ιδιότυπο φέουδο με κύρια χαρακτηριστικά την αδιαφάνεια, την αναποτελεσματικότητα, την ευνοιοκρατία και τον ρεβανσισμό απέναντι σε όποιον διαφωνεί μαζί του.

Σήμερα, ίσως περισσότερο από ποτέ, αποτελεί αδήριτη αναγκαιότητα η δημιουργία ενός δημοκρατικού αναχώματος για το νησί μας το οποίο θα έχει τη δυνατότητα έκφρασης στο ελληνικό κοινοβούλιο μιας και κάτι τέτοιο απουσιάζει παντελώς από το τοπικό πολιτικό προσκήνιο.

Για να υλοποιηθεί μια τέτοια προσπάθεια και να αποδώσει καρπούς, οπωσδήποτε χρειάζονται ευρύτερες συναινέσεις που συχνά απαιτούν στρατηγικές διευρύνσεις.

Στα πλαίσια αυτά, το ΠΑΣΟΚ διαχρονικά πρωτοπορούσε και δεν δίσταζε να προχωρά σε υπερβάσεις με γνώμονα πάντα το καλό του τόπου, κάτι που σε τοπικό επίπεδο το έχουμε αποδείξει τόσο στο θέμα του μεταναστευτικού όσο και σε άλλα ζητήματα.

Στον νομό μας, η λεγόμενη αναπτυξιακή προοπτική που τόσο έχει ανάγκη ο τόπος παραμένει κενό γράμμα βρίσκοντας αντίκρισμα σε μάλλον ευκαιριακές εξαγγελίες και κοντόφθαλμες ιδιοτελείς πολιτικές προσεγγίσεις. Εύλογα θα μπορούσε κανείς να ισχυριστεί, λοιπόν, ότι η κοινωνία μας αποζητά τη συμπόρευση όλων με στόχο το καλύτερο για την Χίο μας.

Γι’ αυτούς τους λόγους το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής καλεί σε συστράτευση την Χιακή κοινωνία και  όλους τους δημοκρατικούς πολίτες, ώστε να καταφέρουμε να ανατρέψουμε αυτό το καθεστώς που έχει δημιουργηθεί και φαλκιδεύει το μέλλον μας.

 Προχωράμε μαζί, δυνατά και με αποφασιστικότητα διεκδικώντας πρωταγωνιστικό ρόλο στις εξελίξεις, δηλώνοντας έτοιμοι για τις προκλήσεις και τους αγώνες του σήμερα και του αύριο.

Περισσότερα Νέα

Δημοτικό Σχολείο Ερειθιανής: Ολοκληρώνονται οι μελέτες, ανοιχτό το ενδεχόμενο δωρεάς για την επισκευή του (vid)

Εγκρίθηκε η προγραμματική σύμβαση ανάμεσα στο Δήμο Χίου και την Αναπτυξιακή εταιρεία για την ολοκλήρωση...

Ένα βήμα πριν την δημοπράτηση η επέκταση του Δημοτικού Σχολείου Θυμιανών (vid)

Τους λόγους για τους οποίους καθυστερεί η δημοπράτηση της επέκτασης του Δημοτικού Σχολείου των Θυμιανών...

Πρόγραμμα στειρώσεων γατών από τον Δήμο Χίου (vid)

Ξεκινά την Δευτέρα το πρόγραμμα στειρώσεων του Δήμου Χίου, συνολικής αξίας 17.000€. Σύμφωνα με τον...