Δευτέρα, 23 Νοεμβρίου 2020
15 C
Chios

Κλείνει το Ιωνικό μετά την εμφάνιση κρούσματος σε ενήλικο αθλητή (vid)

Κλειστό θα παραμείνει από σήμερα μέχρι και την Τετάρτη 28 Οκτωβρίου το Ιωνικό Κολυμβητήριο, μετά την εμφάνιση κορονοϊού σε ενήλικα αθλητή Χιώτικου σωματείου που προπονήθηκε στο Ιωνικό.

Σύμφωνα με την ενημέρωση από τον Πρόεδρο του Κολυμβητηρίου Γ. Μανάρας, ο συγκεκριμένος αθλητής βρέθηκε θετικός στα πλαίσια των δειγματοληπτικών ελέγχων που γίνονται από το κλιμάκιο του ΕΟΔΥ και πρόκειται τώρα να υποβληθεί και σε μοριακό τέστ. Από την πλευρά της η διοίκηση του κολυμβητηρίου θα κραρτήσει κλειστές τις εγκαταστάσεις προκειμένου να απολυμανθούν και να γίνουν όλες οι απαιτούμενες ενέργειες και εφόσον όλα πάνε καλά το Ιωνικό θα επαναλειτουργήσει την Πέμπτη 29 Οκτωβρίου.

«Θα γίνει απολύμανση όλων των χώρων και υπερχλωρίωση  των υδατοδεξαμενών» δήλωσε ο κ. Μανάρας, επισημαίνοντας ότι γνώμονας είναι η προστασία όλων των χρηστών. Να σημειωθεί τέλος ότι σε τεστ υποβλήθηκαν όλοι οι εργαζόμενοι του Ιωνικού οι οποίοι βρέθηκαν αρνητικοί.

Περισσότερα Νέα

«Εξ’ αποστάσεως» εξυπηρέτηση….με καλάθι στο Δήμο Χίου

Έναν διαφορετικό τρόπο προκειμένου να εξυπηρετούνται οι δημότες, χωρίς να εισέρχονται στο κτήριο του ΚΕΠ,...

Μονόδρομος το ηλεκτρονικό εμπόριο και για τους Χιώτες καταστηματάρχες (vid)

Ιδιαίτερα προβληματισμένοι είναι έμποροι και επιχειρηματίες που βλέπουν ότι το άνοιγμα του λιανεμπορίου θα καθυστερήσει,...

«Η άφιξη προσφύγων/μεταναστών στα Κεραμεία καταρρίπτει το μύθευμα κυβέρνησης και Ν.Μηταράκη» (vid)

Ως απόδειξη της κατάρρευσης του «μυθεύματος κυβέρνησης και Νότη Μηταράκη» για αποτελεσματική προστασία των συνόρων...