Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου 2021
8 C
Chios

Social

Κατηγορεί για καθυστέρηση για τα τάμπλετ τον Κ.Καρατζά η Ένωση Γονέων

Ανακοίνωση της Ένωσης Γονέων Χίου:

Με έκπληξή μας ενημερωθήκαμε σήμερα από τα ΜΜΕ για τις νέες απαράδεκτες δηλώσεις του προέδρου της Δημοτικής επιτροπής παιδείας πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης κ. Καρατζά σχετικά με την προμήθεια ηλεκτρονικού εξοπλισμού για τους μαθητές που έχουν ανάγκη .

Πιστεύαμε ότι έστω και με μεγάλη καθυστέρηση το θέμα είχε δρομολογηθεί μετά και τις ανακοινώσεις από Δήμο και Περιφέρεια. Αντ’ αυτού ο κ. Καρατζάς επανέρχεται επικαλούμενος διάφορες δυσκολίες που ως συνέπεια θα έχουν περαιτέρω καθυστερήσεις. Αντί να συνεργαστεί με τους αρμόδιους ανακαλύπτει εκ νέου κωλύματα χωρίς μάλιστα να έχει συζητήσει με τα μέλη της επιτροπής της οποίας είναι πρόεδρος.

Ως Ένωση Γονέων Χίου ζητάμε έκτακτη τηλεδιάσκεψη των μελών της επιτροπής ώστε να δώσουμε άμεσα λύση στα ” ανυπέρβλητα ” προβλήματα  .
Κάποια από τα παιδιά μας εξακολουθούν να είναι αποκλεισμένα από την εκπαίδευση λόγω έλλειψης εξοπλισμού και υπάρχουν ευθύνες .

Περισσότερα Νέα

Αυξάνεται η θητεία στον Στρατό Ξηράς -Από 9 σε 12 μήνες

Κατά τρεις μήνες αυξάνεται η στρατιωτική θητεία στον Στρατό Ξηράς, σύμφωνα με απόφαση που έλαβε...

Παραιτήθηκε ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών, Χάρης Μπουρνιάς

Την παραίτησή του υπέβαλλε ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών, Χάρης Μπουρνιάς. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ.Μπουρνιάς υπέβαλλε νωρίς...

Κορονοϊός (21/1): Συνεχίζει χωρίς κρούσματα η Χίος

Σήμερα Πέμπτη ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 509 νέα κρούσματα της λοίμωξης του νέου κορονοϊού (COVID-19), εκ...