Τρίτη, 24 Νοεμβρίου 2020
7 C
Chios

Καθυστέρηση χωρίς λόγο για την δημοπράτηση της εκκλησίας του Αγίου Ιωσήφ (vid)

Αδικαιολόγητη καθυστέρηση παρατηρείται στο έργο της επισκευής της καθολικής εκκλησίας του Αγίου Ιωσήφ για το οποίο ενώ υπάρχουν όλες οι απαιτούμενες εγκρίσεις και χρηματοδοτήσεις δεν δημοπρατείται.

Το θέμα αναδεικνύει με παρέμβαση του και ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Α. Μιχαηλίδης κάνοντας λόγο για ένα πολύπαθο έργο, η εικόνα του οποίου  σήμερα προσβάλει τον τόπο μας.  Σύμφωνα με τον βουλευτή το έργο μπορεί να δημοπρατηθεί άμεσα μιας και υπάρχουν μέχρι και τα τεύχη δημοπράτησης, με την Περιφέρεια να επιδεικνύει μια αδικαιολόγητη ολιγωρία.

Από την πλευρά του ο Αντιπεριφερειάρχης Χίου Π.Μπουγδάνος δηλώνει ότι η Περιφέρεια περιμένει την έγγραφη απάντηση και έγκριση της αρχαιολογίας για να προχωρήσει στη δημοπράτηση. «Μετά τα ευρήματα στο Κολλέγιο στείλαμε επιστολή στην αρχαιολογική υπηρεσία ζητώντας το πράσινο φως για να προχωρήσουμε στη δημοπράτηση» λέει ο κ. Μπουγδάνος, δηλώνοντας ωστόσο ότι γνωρίζει ότι προφορικά έχει δοθεί η έγκριση αυτή.

Περισσότερα Νέα

Χίος Μπροστά: «Ακατανόητη η ενόχληση του Δημάρχου για μεγαλύτερη μείωση των ανταποδοτικών»

Ανακοίνωση του συνδυασμού "Χίος Μπροστά": Αδυνατούμε να καταλάβουμε την ενόχληση του Δημάρχου για την μεγαλύτερη μείωση...

«Δεν θέλουμε το υπερπλεόνασμα του Δήμου να σπαταλάται χωρίς λόγο» (vid)

Κοινή πρόταση κατέθεσαν και υπερψήφισαν στο Δημοτικό Συμβούλιο της Παρασκευής οι αντιπολιτεύσεις του Δήμου Χίου...

Συλλυπητήριο μήνυμα του Δημάρχου για την απώλεια της Μαίρης Παπακωνσταντίνου

Συλλυπητήριο μήνυμα του Δημάρχου για την απώλεια της Μαίρης Παπακωνσταντίνου: Ο Δήμαρχος Χίου κ. Σταμάτης Κάρμαντζης...