Δευτέρα, 8 Μαρτίου 2021
8 C
Chios

Social

Καταγράφονται τα καταστήματα που θα ενταχθούν στο ανοιχτό κέντρο εμπορίου (vid)

Με εντατικούς ρυθμούς προχωρά το έργο για τη δημιουργία ανοιχτού κέντρου εμπορίου στη Χίο, ένα έργο που υλοποιούν από κοινού ο Δήμος Χίου και το Επιμελητήριο του νησιού.

Όπως λέει ο σύμβουλος του Επιμελητηρίου Γ.Περρής στην παρούσα φάση γίνεται η καταγραφή των καταστημάτων και των κτηρίων που είχαν δηλώσει πρόθεση να συμμετάσχουν στο συγκεκριμένο πρόγραμμα, με  τον αρχικό αριθμό  να ξεπερνά τα 75 καταστήματα, με λιγοστά από αυτά να έχουν κλείσει λόγω των τελευταίων συνθηκών. Μετά την καταγραφή των καταστημάτων θα εκπονηθούν τα σχέδια και θα οριστούν οι παρεμβάσεις που θα πρέπει να γίνουν στις όψεις των κτηρίων έτσι ώστε να υπάρξει μια ομοιομορφία με το πρόγραμμα να καλύπτει τα έξοδα για τις όποιες μετατροπές.

Παράλληλα ο Δήμος Χίου έχει αναλάβει και προχωρά το κομμάτι του έργου που έχει να κάνει με τις πεζοδρομήσεις και τις βελτιώσεις των δρόμων που έχουν ενταχθεί στο έργο του ανοιχτού κέντρου εμπορίου, το οποίο έχει χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης το 2023.

Περισσότερα Νέα

Επικοινώνησε με μαθήτρια του 3ου ΓΕΛ Χίου η Πρόεδρος της Δημοκρατίας

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, σήμερα 8 Μαρτίου, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας συμμετείχε...

«Σπάμε τις αλυσίδες της σιωπής, της εκμετάλλευσης, της ανισοτιμίας»

Ανακοίνωση του Σωματείου Εμποροϋπαλλήλων και Ιδιωτικών Υπαλλήλων Χίου για την 8η Μάρτη:   Οι γυναίκες του καθημερινού...

Πανελλήνιος Διαγωνισμός Καινοτομικής Επιχειρηματικότητας του Πανεπιστημίου Αιγαίου “Aegean Startups 2021”

Το Πανεπιστήμιο Αιγαίου προκηρύσσει τον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Καινοτομικής Επιχειρηματικότητας AEGEAN Startups 2021, για την ανάδειξη...