Σάββατο, 8 Αυγούστου 2020
24 C
Chios

Social

Καταγραφή των προβλημάτων των σχολείων της Βολισσού, για τη δρομολόγηση λύσεων

Στη Βολισσό βρέθηκε κλιμάκιο του Δήμου Χίου με επικεφαλής τον τοπικό Αντιδήμαρχο Ι.Ντομάτα και τον Αντιδήμαρχο Παιδείας Γ.Πατεριμό προκειμένου να δουν και να καταγράψουν τα προβλήματα του σχολικού συγκροτήματος της Βολισσού που στεγάζει  τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της περιοχής.

Όπως είπε ο κ. Πατεριμός το ιστορικό κτήριο έχει πολλά και διαχρονικά προβλήματα τα οποία επιδεινώθηκαν με τις τελευταίες κακοκαιρίες. Παράλληλα από τα βασικά προβλήματα είναι το γεγονός ότι οι τουαλέτες   βρίσκονται έξω από το κτήριο σε αρκετά μεγάλη απόσταση με αποτέλεσμα τα παιδιά, ακόμα και του Νηπιαγωγείου, να πρέπει να διασχίσουν όλη αυτή την απόσταση για να εξυπηρετηθούν.

Σύμφωνα με τον κ. Πατεριμό από τη συνάντηση, στην οποία συμμετείχαν ακόμα οι Προέδροι των σχολικών Επιτροπών του Δήμου όπως και ο Διευθυντής αλλά και μέλη του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων αποφασίστηκε να συνταχτεί μια έκθεση που θα περιλαμβάνει αναλυτικά τα προβλήματα, ώστε στη συνέχεια να δρομολογηθούν από την πλευρά του Δήμου λύσεις.

Περισσότερα Νέα

Κορονοϊός: Απαγορεύονται οι λιτανείες ενόψει Δεκαπενταύγουστου και οι όρθιοι στα μπαρ

Νέα μέτρα κατά της διασποράς του νέου κορονοϊού στη χώρα ανακοίνωσε το απόγευμα της Παρασκευής...

Μειωμένο ΦΠΑ σε όλα τα νησιά του Β.Αιγαίου και επέκταση του Μεταφορικού Ισοδυνάμου (vid)

Επιστολή προς τα Υπουργεία Οικονομικών και Ναυτιλίας αναφορικά με τον μειωμένο ΦΠΑ και το μεταφορικό...

Βγήκαν από το σκοτάδι Πυργί και Αρμόλια (vid)

Σε σειρά παρεμβάσεων ηλεκτροφωτισμού σε διάφορα σημεία της πόλης και σε χωριά προχωρά η Διεύθυνση...