Τρίτη, 25 Φεβρουαρίου 2020
15.2 C
Chios

Social

Καταγραφή των προβλημάτων των σχολείων της Βολισσού, για τη δρομολόγηση λύσεων

Στη Βολισσό βρέθηκε κλιμάκιο του Δήμου Χίου με επικεφαλής τον τοπικό Αντιδήμαρχο Ι.Ντομάτα και τον Αντιδήμαρχο Παιδείας Γ.Πατεριμό προκειμένου να δουν και να καταγράψουν τα προβλήματα του σχολικού συγκροτήματος της Βολισσού που στεγάζει  τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της περιοχής.

Όπως είπε ο κ. Πατεριμός το ιστορικό κτήριο έχει πολλά και διαχρονικά προβλήματα τα οποία επιδεινώθηκαν με τις τελευταίες κακοκαιρίες. Παράλληλα από τα βασικά προβλήματα είναι το γεγονός ότι οι τουαλέτες   βρίσκονται έξω από το κτήριο σε αρκετά μεγάλη απόσταση με αποτέλεσμα τα παιδιά, ακόμα και του Νηπιαγωγείου, να πρέπει να διασχίσουν όλη αυτή την απόσταση για να εξυπηρετηθούν.

Σύμφωνα με τον κ. Πατεριμό από τη συνάντηση, στην οποία συμμετείχαν ακόμα οι Προέδροι των σχολικών Επιτροπών του Δήμου όπως και ο Διευθυντής αλλά και μέλη του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων αποφασίστηκε να συνταχτεί μια έκθεση που θα περιλαμβάνει αναλυτικά τα προβλήματα, ώστε στη συνέχεια να δρομολογηθούν από την πλευρά του Δήμου λύσεις.

Περισσότερα Νέα

Νέο ραντεβού στις 14.30 στο ΦΟΒ για την παράκληση στο Φλώρι

Αποφασισμένοι να συνεχίσουν τον αγώνα δηλώνουν οι Χιώτες πολίτες που συγκεντρώθηκαν μαζικά στην Πλατεία Βουνακείου...

Επίθεση στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Α.Μιχαηλίδη απο τα ΜΑΤ

Απρόκλητη επίθεση δέχθηκε σήμερα από άνδρες των ΜΑΤ ο βουλευτής Χίου του ΣΥΡΙΖΑ Ανδρέας Μιχαηλίδης. Προπηλακίστηκε...

Η κυβέρνηση κλείνει τα αυτιά της στους νησιώτες και προχωρά τις εργασίες

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται το σχέδιο της κυβέρνησης για το μεταναστευτικό στη Χίο με την...