Σάββατο, 25 Ιανουαρίου 2020
8.3 C
Chios

Social

ΚΑΠΗ και Παιδικός Σταθμός Καρδαμύλων στις προτεραιότητες

Την πρώτη του συνεδρίαση θα πραγματοποιήσει αύριο Τρίτη το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Νομικού Προσώπου του Δήμου Χίου, προκειμένου να εγκρίνει τον προϋπολογισμό του  για το 2020.

Όπως είπε ο νέος Πρόεδρος Γ.Μανάρας, το βασικό ζητούμενο που είναι η χρηματοδότηση του Δήμου ώστε να εξασφαλιστεί η απρόσκοπτη λειτουργία των δομών που διαχειρίζεται το Νομικό Πρόσωπο παραμένει  ίδια με πέρσι με το ποσό να ανέρχεται στο 1.900.000€.

Παράλληλα η χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ τη φετινή χρονιά θα ανέλθει σε 638.000€, με τον κ. Μανάρα να δηλώνει ότι η νέα διοίκηση βάζει σε προτεραιότητα τις επισκευαστικές εργασίες τόσο στις αθλητικές εγκαταστάσεις όσο και στους παιδικούς σταθμούς.

Ειδικότερα όσον αφορά τους παιδικούς σταθμούς, ο κ. Μανάρας αναφέρθηκε σε αυτό των Καρδαμύλων που αντιμετωπίζει σοβαρό κτηριακό πρόβλημα και που θα πρέπει να μεταφερθεί σε άλλο κτήριο για να συνεχίσει τη λειτουργία του. Επιπλέον το Νομικό Πρόσωπο σχεδιάζει να προχωρήσει στην επισκευή και την ενεργειακή αναβάθμιση στο κτήριο όπου στεγάζει το ΚΑΠΗ Δήμου Χίου.

Περισσότερα Νέα

«Καμία συζήτηση για δομές στη σύσκεψη με Γεραπετρίτη και Μηταράκη»

Κατηγορηματικός ήταν ο Περιφερειάρχης Κ.Μουτζούρης ο οποίος τόνισε ότι καμία συζήτηση για κλειστά κέντρα δεν...

Πρόγραμμα τουριστικής προβολής του Δήμου σε συνεννόηση με όλους τους φορείς (vid)

Εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία το πρόγραμμα τουριστικής προβολής του Δήμου για το 2020, το οποίο ανέρχεται...

Έκπτωτος ο εργολάβος της Ι.Χρήστου, σε 5 μήνες επανεκκίνηση εργασιών (vid)

Έκπτωτος κηρύχθηκε οριστικά ο ανάδοχος της οδού Ι.Χρήστου στο αεροδρόμιο, με το Δημοτικό Συμβούλιο να...