Πέμπτη, 20 Φεβρουαρίου 2020
11.9 C
Chios

Social

Καμία νέα δομή και κλείσιμο της ΒΙΑΛ ζητούν οι Σύλλογοι Χίου της Αττικής

Που προανήγγειλαν κινητοποίηση στις 31/01

Μέλη Συλλόγων Αττικής των νησιών του Βορείου Αιγαίου βρίσκονται στο Μαξίμου προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για τον σχεδιασμό της κυβέρνησης για δημιουργία κλειστών δομών στα νησιά.

Εντός του Μαξίμου αυτή την ώρα γίνεται συνεδρίαση παρουσία των Δημάρχων των νησιών και του Περιφερειάρχη Β.Αιγαίου ενώ παρών είναι και ο Υπουργός Μετανάστευσης, Νότης Μηταράκης.

Τα μέλη και πρόεδροι των Συλλόγων της Χίου στην Αττική μίλησαν στην Πατρίδα και εξήγησαν πως πρόθεση όλων είναι να μην γίνει καμία νέα δομή στη Χίο οπουδήποτε στη Χίο.

Μάλιστα, όπως οι ίδιοι μετέφεραν, είχαν σύντομη συνομιλία με τον Ν.Μηταράκη ο οποίος, όταν του ξεκαθάρισαν πως οι Σύλλογοι επιθυμούν κλείσιμο της ΒΙΑΛ και καμία νέα δομή, εκείνος απάντησε πως ο αγώνας είναι κοινός ενώ παράλληλα υπογράμμισε πως η Χίος έχει ζητήσει νέα δομή.

Ακόμη, οι σύλλογοι προανήγγειλαν κινητοποίηση στην πλατεία Κλαυθμώνος στις 31/01 από κοινού με τους Συλλόγους Λέσβου και Σάμου.

Περισσότερα Νέα

Αναψαν οι ψησταριες παρα τη βροχη

Μπορεί ο καιρός να είναι βροχερός ωστόσο στο κέντρο της Πόλης άναψαν ήδη οι ψησταριές. Στην...

Νέος Διοικητής της Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης Β.Αιγαίου ο Αρχιπύραρχος Κ.Θεοφιλόπουλος

Καθήκοντα Διοικητή της Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης Βορείου Αιγαίου ανέλαβε ο Αρχιπύραρχος Κωνσταντίνος  Θεοφιλόπουλος. Ο κ.Θεοφιλόπουλος έχει...

Έσπασε το ρόδι εκτός έδρας ο ΒΑΟΛ

Με πολύ καλή εμφάνιση ο ΒΑΟΛ κατάφερε να πάρει την πρώτη του εκτός έδρας νίκη...