Κυριακή, 12 Ιουλίου 2020
24 C
Chios

Social

Καλοκαιρινό καμπ του Δήμου Χίου με 100 παιδιά από αύριο (vid)

Ξεκινά αύριο τη λειτουργία του το θερινό πρόγραμμα απασχόλησης για παιδιά ηλικίας από 5 έως 12 χρόνων σε διοργάνωση του Νομικού Προσώπου του Δήμου Χίου.  Μέχρι στιγμής έχουν δηλώσει συμμετοχή περίπου 100 παιδιά με τις προθεσμίες να είναι ακόμα ανοιχτές για όσους ενδιαφέρονται για το πρόγραμμα το οποίο θα υλοποιηθεί τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο.

Όπως λέει ο Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου Γ.Μανάρας  κατά την χθεσινή συνεδρίαση του Δ.Σ αποφασίστηκε το αντίτιμο να είναι στα 80€, με έκπτωση 20% για το δεύτερο παιδί ενώ το τρίτο παιδί μιας οικογένειας μπορεί να παρακολουθεί  δωρεάν το πρόγραμμα το οποίο περιλαμβάνει μια σειρά από δραστηριότητες και συνεργασίες. «Θα χρησιμοποιηθούν όλοι οι χώροι και οι δομές, όπως το Ιωνικό Κολυμβητήριο και η Φιλαρμονική, το Δημοτικό Στάδιο κλπ» αναφέρει ο Γ.Μανάρας, επισημαίνοντας ότι το σημείο προσέλευσης και αποχώρησης θα είναι το 2ο Δημοτικό Σχολείο Χίου.

Σχετικά με τη στελέχωση του προγράμματος έχουν προσληφθεί 5 γυμναστές και 3 παιδαγωγοί σε συνδυασμό με το υπάρχoν προσωπικό του Νομικού Προσώπου.

Περισσότερα Νέα

Ενάντια στη συνθήκη της UNESCO η απόφαση Ερντογάν για την Αγία Σοφία

Σε πλήρη αντίθεση με τους όρους της Συνθήκης της UNESCO για την προστασία των μνημείων...

Ανάβατος – ο Μυστράς του Αιγαίου, ένα από τα σημαντικότερα μνημεία της Χίου (vid)

Ο Ανάβατος, ο μεσαιωνικός οικισμός της κεντρικής Χίου ερειπωμένος σήμερα είναι ένα από τα σημαντικότερα...

Σύλληψη λόγω υψηλών ντεσιμπέλ

Στη σύλληψη ενός ημεδαπού, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση σχετική με τη...