Κυριακή, 12 Ιουλίου 2020
24 C
Chios

Social

Καλοκαιρινό καμπ του Δήμου Χίου με 100 παιδιά από αύριο (vid)

Ξεκινά αύριο τη λειτουργία του το θερινό πρόγραμμα απασχόλησης για παιδιά ηλικίας από 5 έως 12 χρόνων σε διοργάνωση του Νομικού Προσώπου του Δήμου Χίου.  Μέχρι στιγμής έχουν δηλώσει συμμετοχή περίπου 100 παιδιά με τις προθεσμίες να είναι ακόμα ανοιχτές για όσους ενδιαφέρονται για το πρόγραμμα το οποίο θα υλοποιηθεί τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο.

Όπως λέει ο Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου Γ.Μανάρας  κατά την χθεσινή συνεδρίαση του Δ.Σ αποφασίστηκε το αντίτιμο να είναι στα 80€, με έκπτωση 20% για το δεύτερο παιδί ενώ το τρίτο παιδί μιας οικογένειας μπορεί να παρακολουθεί  δωρεάν το πρόγραμμα το οποίο περιλαμβάνει μια σειρά από δραστηριότητες και συνεργασίες. «Θα χρησιμοποιηθούν όλοι οι χώροι και οι δομές, όπως το Ιωνικό Κολυμβητήριο και η Φιλαρμονική, το Δημοτικό Στάδιο κλπ» αναφέρει ο Γ.Μανάρας, επισημαίνοντας ότι το σημείο προσέλευσης και αποχώρησης θα είναι το 2ο Δημοτικό Σχολείο Χίου.

Σχετικά με τη στελέχωση του προγράμματος έχουν προσληφθεί 5 γυμναστές και 3 παιδαγωγοί σε συνδυασμό με το υπάρχoν προσωπικό του Νομικού Προσώπου.

Περισσότερα Νέα

Ε.Κώσταλου: Με 17.600 μόρια καθ’οδόν για Ψυχολογία (vid)

Ημέρα αποτελεσμάτων η χθεσινή για τους υποψηφίους των πανελλαδικών εξετάσεων που έμαθαν την βαθμολογία τους. Η...

Συντονιστική για Ν.Μηταράκη: «Ήρθε στη Χίο για να διχάσει, παραμένει ανεπιθύμητος»

Ανακοίνωση της Συντονιστικής Επιτροπής Αιρετών και Κατοίκων της Χίου: Ανερυθρίαστα ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης της ΝΔ...

Σύγκρουση φορτηγού με μοτοσικλέτα και τραυματισμός του δικυκλιστή στην Καλλιμασιά

Από το Αστυνομικό Τμήμα Μαστιχοχωρίων διενεργείται προανάκριση για τροχαίο ατύχημα που έλαβε χώρα την Πέμπτη...