Δευτέρα, 3 Αυγούστου 2020
32 C
Chios

Social

Καλοκαίρι χωρίς συναυλίες. Αναβάλλεται και η συναυλία του Κ.Αργυρού (vid)

Χωρίς συναυλίες θα περάσει το φετινό καλοκαίρι, αφού ο Δήμος Χίου προχωρά στην αναβολή της συναυλίας με τον Κωνσταντίνο Αργυρό, επικαλούμενος την δυσκολία στην τήρηση των απαιτούμενων μέτρων απέναντι στην πανδημία του κορονοιου.

Σε δελτίο τύπου που εκδόθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής ο Δήμος αναφέρει ότι  «η τεράστια εκδήλωση ενδιαφέροντος και ο κίνδυνος συνωστισμού εξαιτίας της δημοφιλίας του συγκεκριμένου καλλιτέχνη δύναται να προκαλέσει δυσκολία στην ασφαλή διεξαγωγή της συναυλίας και στη μη τήρηση των απαιτούμενων μέτρων και αποστάσεων ασφαλείας. Ο κίνδυνος της πανδημίας βρίσκεται προ των πυλών και για το λόγο αυτό ο Δήμος Χίου οφείλει να προστατεύσει τους πολίτες ώστε να συνεχίσουμε την καλή πορεία που έχουμε μέχρι σήμερα στο νησί».

Λίγο νωρίτερα ο Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου Γιάννης Μανάρας ανέφερε ότι το διοικητικό συμβούλιο αποφάσισε να παραχωρήσει το δημοτικό στάδιο έναντι αντιτίμου σε όποιον φορέα ή σύλλογο επιθυμεί να διοργανώσει συναυλία.

Ωστόσο μέχρι στιγμής και ενώ βρισκόμαστε στο τέλος Ιουλίου δεν υπάρχει κανένα αίτημα ούτε από δημόσιο ούτε και από ιδιωτικό φορέα, με τον κ. Μανάρα να εκτιμά ότι δεν θα  διοργανωθεί καμία συναυλία, αποδίδοντας το γεγονός στην δυσκολία τήρησης των υγειονομικών πρωτοκόλλων που απαιτούνται και προβλέπονται σε αυτές τις περιπτώσεις.

Περισσότερα Νέα

Σύλληψη αλλοδαπού με 250 λαθραία πακέτα τσιγάρα

Στη σύλληψη ενός αλλοδαπού για παράβαση της νομοθεσίας περί εθνικού τελωνειακού κώδικα προχώρησαν την Κυριακή...

Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό ανήλικου – Δυο φορτηγά εμπλέκονται στο περιστατικό

Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Τροχαίας Χίου για τροχαίο ατύχημα που έλαβε χώρα τη Δευτέρα...

Αναστέλλονται τα επισκεπτήρια στο Νοσοκομείο, με άδεια ο συνοδός των ασθενών (vid)

Αναστέλλονται τα επισκεπτήρια των Νοσοκομείων έπειτα από σχετική Εγκύκλιο με νέες οδηγίες για τα Νοσοκομεία...