Σάββατο, 16 Ιανουαρίου 2021
6.1 C
Chios

Social

Καλή επιτυχία από τον Μανώλη Βουρνού στον Σταμάτη Κάρμαντζη

Σε μια κίνηση πολιτικού πολιτισμού,με ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο απερχόμενος Δήμαρχος, Μανώλης Μανώλης Βουρνούς, εκφράζει τις ευχές του στον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο, Σταμάτη Κάρμαντζη για επιτυχία στο έργο του.

 

Η ανάρτηση του Μανώλη Βουρνού:

 

«Είχα υποσχεθεί στον εαυτό μου, ότι όταν δεν θα είμαι Δήμαρχος, θα έλεγα δύο λόγια, για το πόσο με αφορά εμένα, ως δημότη, η επιτυχία του Δημάρχου και του Δημοτικού Συμβουλίου.
Εχθές, ήταν η ορκωμοσία του νέου Δημοτικού Συμβουλίου της Χίου και του νέου Δημάρχου, του κου Σταμάτη Κάρμαντζη, στον οποίο εκφράζω τις πιο ειλικρινείς μου ευχές για επιτυχία.
Γιατί, η επιτυχία στη δουλειά ενός Δημάρχου, αφορά έναν – έναν όλους εμάς τους δημότες, τα παιδιά μας, το περιβάλλον μας, τη μόρφωσή μας, την οικονομία, το μέλλον του τόπου.
Και όσες διαφορές και εάν έχεις στην προσέγγιση των πραγμάτων, όσες διαφορές στον τρόπο αντίληψης, δημοκρατία θα πει, ψηφίζουμε, και αυτό που θέλει η πλειοψηφία, αυτό το εφαρμόζουμε όλοι. Είτε μας αρέσει, είτε όχι. Είναι ο μόνος τρόπος ώστε μια δημοκρατική κοινωνία να κρατήσει τη δημιουργική της ισχύ, απέναντι στις εύκολες λύσεις που έχουν οι απολυταρχίες και οι ολοκληρωτικές αντιλήψεις, που καθιστούν τον πολίτη άβουλο υποκείμενο.
Τη βούληση, λοιπόν, του λαού, η οποία εκφράζεται στις εκλογές, όχι απλά πρέπει να την σεβόμαστε, αλλά και να την τιμούμε. Διότι οι εκλογές και το αποτέλεσμά τους είναι ο μόνος τρόπος που έχουμε σαν κοινωνία να επιλέγουμε, να δίνουμε το στίγμα μας, να εκφράζουμε τις επιθυμίες μας, να … αλλάζουμε.
Καλή επιτυχία λοιπόν στον Δήμαρχο, καλή επιτυχία στους Δημοτικούς Συμβούλους και στους Τοπικούς Συμβούλους, στην κρίση των οποίων οι συμπολίτες μας εμπιστεύθηκαν τόσα σημαντικά ζητήματα.»

Περισσότερα Νέα

Αυτοί είναι οι ΚΑΔ των καταστημάτων που ανοίγουν από Δευτέρα 18 Ιανουαρίου

Την επαναλειτουργία του λιανεμπορίου, αλλά και κλάδων παροχής υπηρεσιών, από τις 18 Ιανουαρίου ανακοίνωσε επισήμως ο υπουργός Ανάπτυξης...

Αγορά εξοπλισμού για την αντιμετώπιση φυσικών καταστροφών

Εντάχθηκε στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα, με δικαιούχο την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, το έργο της Προμήθειας εξοπλισμού...

Παράταση για μια εβδομάδα στην απαγόρευση κυκλοφορίας – Ανοίγουν ξανά οι εκκλησίες

Την παράταση της απαγόρευσης βραδινής κυκλοφορίας, στο πλαίσιο των μέτρων για τον περιορισμό του κοροναϊού,...