Τετάρτη, 29 Ιουλίου 2020
27 C
Chios

Social

Καλή επιτυχία από τον Μανώλη Βουρνού στον Σταμάτη Κάρμαντζη

Σε μια κίνηση πολιτικού πολιτισμού,με ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο απερχόμενος Δήμαρχος, Μανώλης Μανώλης Βουρνούς, εκφράζει τις ευχές του στον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο, Σταμάτη Κάρμαντζη για επιτυχία στο έργο του.

 

Η ανάρτηση του Μανώλη Βουρνού:

 

«Είχα υποσχεθεί στον εαυτό μου, ότι όταν δεν θα είμαι Δήμαρχος, θα έλεγα δύο λόγια, για το πόσο με αφορά εμένα, ως δημότη, η επιτυχία του Δημάρχου και του Δημοτικού Συμβουλίου.
Εχθές, ήταν η ορκωμοσία του νέου Δημοτικού Συμβουλίου της Χίου και του νέου Δημάρχου, του κου Σταμάτη Κάρμαντζη, στον οποίο εκφράζω τις πιο ειλικρινείς μου ευχές για επιτυχία.
Γιατί, η επιτυχία στη δουλειά ενός Δημάρχου, αφορά έναν – έναν όλους εμάς τους δημότες, τα παιδιά μας, το περιβάλλον μας, τη μόρφωσή μας, την οικονομία, το μέλλον του τόπου.
Και όσες διαφορές και εάν έχεις στην προσέγγιση των πραγμάτων, όσες διαφορές στον τρόπο αντίληψης, δημοκρατία θα πει, ψηφίζουμε, και αυτό που θέλει η πλειοψηφία, αυτό το εφαρμόζουμε όλοι. Είτε μας αρέσει, είτε όχι. Είναι ο μόνος τρόπος ώστε μια δημοκρατική κοινωνία να κρατήσει τη δημιουργική της ισχύ, απέναντι στις εύκολες λύσεις που έχουν οι απολυταρχίες και οι ολοκληρωτικές αντιλήψεις, που καθιστούν τον πολίτη άβουλο υποκείμενο.
Τη βούληση, λοιπόν, του λαού, η οποία εκφράζεται στις εκλογές, όχι απλά πρέπει να την σεβόμαστε, αλλά και να την τιμούμε. Διότι οι εκλογές και το αποτέλεσμά τους είναι ο μόνος τρόπος που έχουμε σαν κοινωνία να επιλέγουμε, να δίνουμε το στίγμα μας, να εκφράζουμε τις επιθυμίες μας, να … αλλάζουμε.
Καλή επιτυχία λοιπόν στον Δήμαρχο, καλή επιτυχία στους Δημοτικούς Συμβούλους και στους Τοπικούς Συμβούλους, στην κρίση των οποίων οι συμπολίτες μας εμπιστεύθηκαν τόσα σημαντικά ζητήματα.»

Περισσότερα Νέα

SWAN: Η νέα ηλεκτρονική πλατφόρμα διαχείρισης στερεών αποβλήτων

Ανακύκλωση, Επαναχρησιμοποίηση, Κυκλική Οικονομία Ενημερωθείτε για το SWAN, την ψηφιακή διαβαλκανική πλατφόρμα Επαναχρησιμοποίησης& Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων...

Ξεκινά η βελτίωση του δρόμου Χίου – Καρφά (vid)

Συμβασιοποιείται και ξεκινά μέχρι το τέλος της εβδομάδας το έργο για τη βελτίωση του δρόμου...

Η ιστορία και το αύριο των πηγών της Κλειδούς στην εκδήλωση του ΦΟΒ (vid)

Τους πρωτεργάτες της μεταφοράς του νερού από τη Μέσα Κλειδού στο σημείο όπου είναι σήμερα...