Σάββατο, 11 Ιουλίου 2020
27 C
Chios

Social

Κάλεσμα του Λιμεναρχείου σε εθελοντές για την αντιμετώπιση της θαλάσσιας και παράκτιας ρύπανσης

Το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χίου στα πλαίσια της επικαιροποίησης Τοπικού Σχεδίου Έκτακτης Ανάγκης για την Αντιμετώπιση Περιστατικού Ρύπανσης ενημερώνει για το «Δελτίο Εθελοντή» προκειμένου τα μέλη ομάδων αλλά και απλοί πολίτες που επιθυμούν να συμβάλουν στη διατήρηση καθαρών θαλασσών και ακτών να συνδράμουν στην προσπάθειά του.

Το «Δελτίο Εθελοντή» μπορεί να συμπληρωθεί και να κατατεθεί στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Χίου είτε ιδιοχείρως, στο γραφείο Προστασίας Θαλασσίου Περιβάλλοντος (Ισόγειο του Κ.Λ. Χίου) είτε είτε τηλεομοιοτυπικά (fax.2271044432) ή ηλεκτρονικά (email: [email protected]) το αργότερο μέχρι την 15-06-2020. Επισημαίνεται ότι κάθε δελτίο συμπληρώνεται και υποβάλλεται ατομικά.

Σε περίπτωση που κάποιος έχει υποβάλει στην Υπηρεσία «Δελτίο εθελοντή» προηγούμενα έτη δεν χρειάζεται να υποβάλετε εκ νέου έκτος της περίπτωσης που έχει αλλάξει η πρόθεση σας. Σε περίπτωση όμως που υπάρχουν αλλαγές στοιχείων επικοινωνίας, διεύθυνση κατοικίας κ.τ.λ. θα πρέπει να υποβάλετε εκ νέου «Δελτίο εθελοντή» σημειώνοντας «Επικαιροποίηση Στοιχείων» στο πεδίο [ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ].

Όποιος συμπληρώσει το «Δελτίο Εθελοντή» θα ενημερωθεί για το ρόλο που θα διαδραματίσει στην αντιμετώπιση περιστατικών θαλάσσιας και παράκτιας ρύπανσης.

Περισσότερα Νέα

Δήμαρχος Τσεσμέ: «Στόχος μας να καταστρέψουμε την μονοπωλιακή θέση της Χίου στο εμπόριο μαστίχας»

Επιμένουν στην προπαγάνδα της δήθεν παραγωγής μαστίχας οι Τούρκοι. Ο Δήμαρχος του Τσεσμέ, Εκρέμ Οράν, ανέφερε...

«Πράσινο» φως να γίνει τζαμί η Αγία Σοφία

Την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας της Τουρκίας για την Αγία Σοφία «καλωσορίζει» ο Ρετζέπ...

Σ.Γαρρής – Α.Κουτσουράκη: Υψηλές πτήσεις με 17.925 μόρια και όνειρα για Ιατρική (vid)

Ημέρα αποτελεσμάτων η σημερινή για τους υποψηφίους των πανελλαδικών εξετάσεων που έμαθαν την βαθμολογία τους. Η...