Πέμπτη, 6 Αυγούστου 2020
21 C
Chios

Social

Κάλεσμα για στήριξη ενόψει Α2 από τον Αιγέα

Συνέντευξη τύπου ενόψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς που θα βρει την γυναικεία ομάδα μπάσκετ γυναικών στην Α2, παραχώρησαν διοίκηση και προπονητές του σωματείου.

Κοινή συνισταμένη των τοποθετήσεων ήταν το κάλεσμα για στήριξη της προσπάθειας από φορείς, χορηγούς αλλά και τον κόσμο της Χίου ενώ στόχος είναι η ομάδα να παρουσιαστεί ανταγωνιστική σε μια δύσκολη κατηγορία.

Ο έφορος και υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων, Λευτέρης Μπλάτζιος, σημείωσε πως η άνοδος στην Α2 γυναικών επετεύχθη 10 χρόνια από την ίδρυση του τμήματος και μάλιστα, σχεδόν στο σύνολο, από Χιώτισσες αθλήτριες. Ενόψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς δημιουργήθηκε διοικούσα επιτροπή από ανθρώπους που προσφέρουν αφιλοκερδώς την εμπειρία και τη γνώση τους.

Εκ μέρους της διοίκησης ο Παναγιώτης Καρατζάνος υπογράμμισε πως πρόκεται για ένα σημαντικό επίτευγμα, υπενθυμίζοντας πως η ομάδα έχει κατακτήσει 4 πρωταθλήματα γυναικών και 5 κύπελλα, με σημαντικές επιτυχίες και στα τμήματα υποδομής. Παράλληλα, χαρακτήρισε επιστέγασμα των προσπαθειών την άνοδο και ζήτησε από τους Χιώτες παράγονες, φορείς και επιχειρηματίες οικονομική ενίσχυση με το μεγαλύτερο κόστος να είναι οι μετακινήσεις.

Η πρόεδρος του Αιγέα, Μίκα Κεφάλα, δήλωσε ευτυχής για το σημείο που έφθασε η ομάδα και κάλεσε τον κόσμο της Χίου να στηρίξει την προσπάθεια με την παρουσία του στο γήπεδο.

Ο προπονητής της ομάδας, Κώστας Γιασεμής και ο βοηθός, Στέλιος Γαλάτουλας, μίλησαν για την σταθερότητα που έχει δείξει τα περασμένα χρόνια η ομάδα και σε ομίλους – φωτιά όπως ο φετινός με ομάδες όπως ο ΟΦΗ, η Καλαμάτα, ο Έσπερος Πάτρας, το Σχηματάρι και ο Διαγόρας Ρόδου. Παράλληλα, σημείωσαν πως αποτελεί δέλεαρ για τις νέες αθλήτριες και τον κόσμο να παρακολουθήσει από κοντά παραδοσιακές δυνάμεις του γυναικείου μπάσκετ τη φετινή αγωνιστική χρονιά.

Περισσότερα Νέα

«Ο κύκλος με την κιμωλία» από τον Φιλοπρόοδο Όμιλο Καρδαμύλων

Η θεατρική ομάδα του Φιλοπρόοδου Ομίλου Καρδαμύλων παρουσιάζει την παράσταση «Ο κύκλος με την κιμωλία»...

Άνοιγμα για συνεργασίες από τον Σταμάτη Κάρμαντζη

Την πρόθεση της Δημοτικής Αρχής για συνεργασία με «ανθρώπους που μπορούν να αξιοποιηθούν και να...

Σειρά έργων στα σχολεία

Ολοκληρώνονται τις προσεχείς ημέρες δύο σημαντικά έργα που δημοπρατήθηκαν και συμβασιοποιήθηκαν το 2018.  Το ένα έργο...