Τετάρτη, 22 Ιανουαρίου 2020
7.1 C
Chios

Social

Κάλεσμα για στήριξη ενόψει Α2 από τον Αιγέα

Συνέντευξη τύπου ενόψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς που θα βρει την γυναικεία ομάδα μπάσκετ γυναικών στην Α2, παραχώρησαν διοίκηση και προπονητές του σωματείου.

Κοινή συνισταμένη των τοποθετήσεων ήταν το κάλεσμα για στήριξη της προσπάθειας από φορείς, χορηγούς αλλά και τον κόσμο της Χίου ενώ στόχος είναι η ομάδα να παρουσιαστεί ανταγωνιστική σε μια δύσκολη κατηγορία.

Ο έφορος και υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων, Λευτέρης Μπλάτζιος, σημείωσε πως η άνοδος στην Α2 γυναικών επετεύχθη 10 χρόνια από την ίδρυση του τμήματος και μάλιστα, σχεδόν στο σύνολο, από Χιώτισσες αθλήτριες. Ενόψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς δημιουργήθηκε διοικούσα επιτροπή από ανθρώπους που προσφέρουν αφιλοκερδώς την εμπειρία και τη γνώση τους.

Εκ μέρους της διοίκησης ο Παναγιώτης Καρατζάνος υπογράμμισε πως πρόκεται για ένα σημαντικό επίτευγμα, υπενθυμίζοντας πως η ομάδα έχει κατακτήσει 4 πρωταθλήματα γυναικών και 5 κύπελλα, με σημαντικές επιτυχίες και στα τμήματα υποδομής. Παράλληλα, χαρακτήρισε επιστέγασμα των προσπαθειών την άνοδο και ζήτησε από τους Χιώτες παράγονες, φορείς και επιχειρηματίες οικονομική ενίσχυση με το μεγαλύτερο κόστος να είναι οι μετακινήσεις.

Η πρόεδρος του Αιγέα, Μίκα Κεφάλα, δήλωσε ευτυχής για το σημείο που έφθασε η ομάδα και κάλεσε τον κόσμο της Χίου να στηρίξει την προσπάθεια με την παρουσία του στο γήπεδο.

Ο προπονητής της ομάδας, Κώστας Γιασεμής και ο βοηθός, Στέλιος Γαλάτουλας, μίλησαν για την σταθερότητα που έχει δείξει τα περασμένα χρόνια η ομάδα και σε ομίλους – φωτιά όπως ο φετινός με ομάδες όπως ο ΟΦΗ, η Καλαμάτα, ο Έσπερος Πάτρας, το Σχηματάρι και ο Διαγόρας Ρόδου. Παράλληλα, σημείωσαν πως αποτελεί δέλεαρ για τις νέες αθλήτριες και τον κόσμο να παρακολουθήσει από κοντά παραδοσιακές δυνάμεις του γυναικείου μπάσκετ τη φετινή αγωνιστική χρονιά.

Περισσότερα Νέα

Κόσμος κάθε ηλικίας στην Πλατεία

Μαζική φαίνεται ότι θα είναι η συγκέντρωση στην Πλατεία Βουνακίου της Χίου αφού ήδη κόσμος...

Νέα Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας η Αικατερίνη Σακελλαροπούλου

Με ευρεία πλειοψηφία η Αικατερίνη Σακελλαροπούλου είναι η νέα Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας. Η κ.Σακελλαροπούλου έλαβε τις...

«Νέκρωσε» η Χίος

Όλα κλειστά στη Χίο. Οι Χιώτες ιδιοκτήτες καταστημάτων, συμμετέχοντας στην παναιγιακή κινητοποίηση, κράτησαν κλειστά τα καταστήματά...