Τρίτη, 27 Οκτωβρίου 2020
21 C
Chios

Social

Κ.Τριαντάφυλλος: «Απαξιώνει τον αγώνα των Χιωτών και τις αποφάσεις του Δ.Σ. ο Δήμαρχος» (vid)

Την αντίδραση του επικεφαλής της Συμμαχίας Αξιών, Κώστα Τριαντάφυλλου, έφερε η τοποθέτηση του Δημάρχου Χίου, Σταμάτη Κάρμαντζη, σχετικά με το ότι για να κλείσει η ΒΙΑΛ πρέπει να γίνει μια νέα μικρή δομή στη Χίο.

Ο Κώστας Τριαντάφυλλος χαρακτήρισε την πιο υπεύθυνη πολιτική στάση τις αποφάσεις που έχει λάβει το Δημοτικό Συμβούλιο περί μιας δομής μόνο για καταγραφή και ταυτοποίηση έως 500 άτομα.

«Στη Χίο και στα νησιά δεν είναι δυνατόν να ολοκληρώνεται όλη η διαδικασία του ασύλου γιατί είναι 5 κουκίδες στο χάρτη», ανέφερε, προσθέτοντας πως «Οι Χιώτες έδωσαν πολύ σκληρό αγώνα, δημότες έφτασαν να τρώνε χημικά και να τρώνε ξύλο στα μούτρα, αντί να σεβόμαστε τον αγώνα τους ερχόμαστε να πούμε ότι ο κόσμος ήταν ανεύθυνος».

Ο κ.Τριαντάφυλλος κατηγόρησε επίσης τον Δήμαρχο ότι απαξιώνει τις αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, σημειώνοντας πως «η λύση για το Χαλκειός είναι ο Δήμος να είναι μπροστάρης και όχι να κρύβεται πίσω από τον Υπουργό».

Περισσότερα Νέα

Τσιόδρας για κρούσματα στη ΒΙΑΛ: «Δεν υπάρχει ένδειξη ευρείας μετάδοσης του κορονοϊού στην κοινότητα» (vid)

Στην κατάσταση της ΒΙΑΛ μετά την εμφάνιση των 71 θετικών κρουσμάτων κορονοϊού αναφέρθηκαν οι Σωτήρης...

Αρνητικό ρεκόρ με 1.259 νέα κρούσματα πανελλαδικά – 102 οι διασωληνωμένοι, 12 νέοι θάνατοι

Επιβεβαιώθηκαν οι προβλέψεις των ειδικών, καθώς έσπασε το φράγμα των 1.000 νέων κρουσμάτων στη χώρα,...

«Παράρτημα της ΒΙΑΛ το ακατάλληλο κτήριο-καραντίνα στη Λευκωνιά»

Ανακοίνωση του Συλλόγου Επαγγελματιών Καρφά, Αγίας Ερμιόνης και Μέγα Λιμνιώνα: Δυστυχώς βρισκόμαστε πάλι στην δυσάρεστη θέση...