Παρασκευή, 29 Μαΐου 2020
12 C
Chios

Social

Κ.Μουτζούρης: “Όχι σε σταθερές δομές καραντίνας, να χρησιμοποιηθούν πλωτά μέσα” (Ηχητικό)

-Αντίθετος με τους σταθερούς χώρους καραντίνας ο Περιφερειάρχης, Κώστας Μουτζούρης, που σημείωσε πως για τον σκοπό αυτό μπορούν να διατεθούν πλωτά μέσα -Τα Δημοτικά Συμβούλια είναι εκείνα που θα αποφανθούν, ανέφερε

Την κάθετη αντίθεσή του στη δημιουργία δομών – καραντίνας σε σταθερούς χώρους εξέφρασε σε συνέντευξη του στην “Πατρίδα” ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, Κώστας Μουτζούρης, ο οποίος υπογράμμισε πως τα Δημοτικά Συμβούλια είναι εκείνα που έχουν την αρμοδιότητα να αποφανθούν σχετικά με το ζήτημα των δομών – καραντίνας.

Ο κ.Μουτζούρης επεσήμανε ότι οι σταθερές δομές κινδυνεύουν με την πάροδο του χρόνου να καταστούν μόνιμες και πρότεινε να χρησιμοποιηθεί σαν καραντίνα οχηματαγωγό πλοίο παλαιάς τεχνολογίας που δεν χρησιμοποιείται τη δεδομένη χρονική στιγμή.

“Τί καραντίνα είναι το να πάρεις ένα κτήριο που αποτελεί ενιαίο χώρο; Ενώ σε ένα πλοίο οι καμπίνες μπορούν να αποτελούν κατά κάποιο τρόπο σαν δωμάτια νοσοκομείου, να κλείνουν οι διάδρομοι και όταν το πλοίο γεμίσει να τους πάει εκεί που έχουν κανονίσει”, σημείωσε ο Περιφερειάρχης, Κ.Μουτζούρης.

 

Περισσότερα Νέα

Παγχιακή Επιτροπή Αγώνα: Ούτε αυτοί που παίρνουν άσυλο δεν φεύγουν από τα νησιά

Ανακοίνωση της Παγχιακής Επιτροπής Αγώνα: Οι διαψεύσεις πλέον του (ανύπαρκτου) σχεδίου της ασκούμενης πολιτικής είναι καθημερινές....

Παρέμβαση Μπουγδάνου για Οικοτροφείο και ΦΠΑ Οινουσσών (vid)

Την παρέμβαση των Υπουργών Παιδείας και Ναυτιλίας ζητά ο Αντιπεριφερειάρχης Χίου Παντελής Μπουγδάνος, προκειμένου να...

Συνελήφθη με κάνναβη σε μορφή σοκολάτας

Στη σύλληψη ημεδαπής για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών προχώρησαν την Τετάρτη αστυνομικοί του Τμήματος...