Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου 2023
19.9 C
Chios

Social

«Ιστορίες σε μαύρο – άσπρο»: Παρουσιάστηκε το βιβλίο της Σ.Κώττη στην αίθουσα του «Γεωργίου Βούρου»

Παρουσιάστηκε το απόγευμα της Τετάρτης το βιβλίο της Σόφης Κώττη, «Ιστορίες σε μαύρο – άσπρο» στην αίθουσα του Εκπολιτιστικού και Μορφωτικού Συλλόγου Λιβαδίων «Ο Γεώργιος Βούρος».

Μετά από σύντομο χαιρετισμό του Προέδρου, κ. Λουκά Αμπελιώτη, το βιβλίο παρουσίασαν η μουσικός Βίνα Αμπανούδη, η δημοσιογράφος Ευγενία Κώττη και η φιλόλογος Ειρήνη Χούλη.

Το βιβλίο καθαρά αυτοβιογραφικό και πολύ προσωπικό μέσα στις 50 σελίδες του κρύβει μηνύματα ζωής που συναντούν τον αναγνώστη με διαύλους την αμεσότητα, την ειλικρίνεια και το πηγαίο χιούμορ της συγγραφέως.

Η ίδια είχε την ευκαιρία να μοιραστεί με όσες και όσους την τίμησαν με την παρουσία τους, και όπως φάνηκε και με την αγάπη τους, πολύτιμες εμπειρίες ζωής και όμορφα συναισθήματα.

Την εκδήλωση γλύκαναν με τις μελωδίες τους στο πιάνο οι μαθήτριες της Σόφης, Έλενα Γάγκα και Εβίτα Τσακουμάκα.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν μέλη και φίλοι του Συλλόγου, εκπρόσωποι του Φ.Ο.Β , του Μ.Ε.Ο.Θ. της Βοκαριάς Νενήτων, Π.Ε.Κ.Ε.Β. και εκ μέρους των Αρχών ο πατήρ Γεώργιος Χανδρής, ως εκπρόσωπος του Σεβασμιωτάτου, ο αντιδήμαρχος Γιώργος Πατεριμός,ο Πρόεδρος του Α.Ο.Τ.Α. κ. Αντώνης Ζερβάκης, η εκπρόσωπος του Στρατιωτικού Διοικητή της 96 Α.Δ.Τ.Ε, ο Διευθυντής του Βούρειου Δημοτικού Σχολείου κ. Γιώργος Γαρρής, η Διευθύντρια του Παραρτήματος του Εθνικού Ωδείου κ. Αγγελική Σωτήρου και πολλοί άλλοι.

Κείμενο – φωτογραφίες: Κυριάκος Δηράκης

Περισσότερα Νέα

Έρχεται «καλάθι» για το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι

Κατάστημα μεγάλης αλυσίδας παιχνιδιών και εποχικών ειδών (Jumbo) επισκέφθηκε την Τετάρτη, ενόψει της εορταστικής περιόδου των Χριστουγέννων,...

Το μεταναστευτικό κράτησε «πίσω» τη Χίο σε επενδύσεις ακινήτων (vid)

Την εκτίμηση ότι οι ξένες επενδύσεις σε ακίνητα και συνακόλουθα  η αύξηση των τιμών για...

Σχολιάζοντας την τοπική επικαιρότητα (Νο 123 / 29-11-2023)

Του Γιώργου Φωτ. Παπαδόπουλου:                   *Δεν πρόλαβε να στεγνώσει το μελάνι, από το προηγούμενο σημείωμά μας,...