Παρασκευή, 14 Ιουνίου 2024
31.9 C
Chios

Social

«Ιστορίες σε μαύρο – άσπρο»: Παρουσιάστηκε το βιβλίο της Σ.Κώττη στην αίθουσα του «Γεωργίου Βούρου»

Παρουσιάστηκε το απόγευμα της Τετάρτης το βιβλίο της Σόφης Κώττη, «Ιστορίες σε μαύρο – άσπρο» στην αίθουσα του Εκπολιτιστικού και Μορφωτικού Συλλόγου Λιβαδίων «Ο Γεώργιος Βούρος».

Μετά από σύντομο χαιρετισμό του Προέδρου, κ. Λουκά Αμπελιώτη, το βιβλίο παρουσίασαν η μουσικός Βίνα Αμπανούδη, η δημοσιογράφος Ευγενία Κώττη και η φιλόλογος Ειρήνη Χούλη.

Το βιβλίο καθαρά αυτοβιογραφικό και πολύ προσωπικό μέσα στις 50 σελίδες του κρύβει μηνύματα ζωής που συναντούν τον αναγνώστη με διαύλους την αμεσότητα, την ειλικρίνεια και το πηγαίο χιούμορ της συγγραφέως.

Η ίδια είχε την ευκαιρία να μοιραστεί με όσες και όσους την τίμησαν με την παρουσία τους, και όπως φάνηκε και με την αγάπη τους, πολύτιμες εμπειρίες ζωής και όμορφα συναισθήματα.

Την εκδήλωση γλύκαναν με τις μελωδίες τους στο πιάνο οι μαθήτριες της Σόφης, Έλενα Γάγκα και Εβίτα Τσακουμάκα.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν μέλη και φίλοι του Συλλόγου, εκπρόσωποι του Φ.Ο.Β , του Μ.Ε.Ο.Θ. της Βοκαριάς Νενήτων, Π.Ε.Κ.Ε.Β. και εκ μέρους των Αρχών ο πατήρ Γεώργιος Χανδρής, ως εκπρόσωπος του Σεβασμιωτάτου, ο αντιδήμαρχος Γιώργος Πατεριμός,ο Πρόεδρος του Α.Ο.Τ.Α. κ. Αντώνης Ζερβάκης, η εκπρόσωπος του Στρατιωτικού Διοικητή της 96 Α.Δ.Τ.Ε, ο Διευθυντής του Βούρειου Δημοτικού Σχολείου κ. Γιώργος Γαρρής, η Διευθύντρια του Παραρτήματος του Εθνικού Ωδείου κ. Αγγελική Σωτήρου και πολλοί άλλοι.

Κείμενο – φωτογραφίες: Κυριάκος Δηράκης

Περισσότερα Νέα

Πολιτιστικό καλοκαίρι παντού, υπό την αιγίδα του Δήμου Χίου

Ένα πλούσιο πολιτιστικό καλοκαίρι με εκδηλώσεις σε ολόκληρο το νησί  θα απολαύσουν φέτος ντόπιοι και...

«Προεόρτια για το πολιτιστικό καλοκαίρι του 2025 το φετινό πρόγραμμα»

Για ένα "ποιοτικό και πολυσχιδές πολιτιστικό καλοκαίρι" έκανε λόγο ο Δήμαρχος Χίου Γ.Μαλαφής, τονίζοντας ότι...

Γιορτή αγάπης και προσφοράς στο Ομήρειο

Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη και ο Δήμος Χίου σε συνεργασία με το τμήμα αιμοδοσίας του...