Πέμπτη, 23 Ιανουαρίου 2020
11.8 C
Chios

Social

Ιωνικό: Ένα από τα πλέον σύγχρονα κολυμβητήρια στην Ελλάδα

Σε εξέλιξη είναι οι εργασίες για την τοποθέτηση του αγωνιστικού και ηλεκτρονικού εξοπλισμού στο Ιωνικό Κολυμβητήριο το οποίο μετατρέπεται σε ένα από τα πιο σύγχρονα στην Ελλάδα και την Ευρώπη.

Ο σύγχρονος ηλεκτρονικός εξοπλισμός περιλαμβάνει την τοποθέτηση ηλεκτρονικού χρονομέτρου κολύμβησης, ηχητικό σύστημα εκκίνησης, 22 ηλεκτρονικές πλάκες αφής,  τέσσερα χρονόμετρα ένδειξης υπολειπόμενου χρόνου επίθεσης  και έγχρωμο ηλεκτρονικό πίνακα αποτελεσμάτων με την απαραίτητη υποδομή στήριξης του, με τις εργασίες να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι και την Τετάρτη.

Την Πέμπτη αναμένεται να γίνει η γενική δοκιμή του εξοπλισμού ενώ παράλληλα θα εκπαιδευτούν εργαζόμενοι του Ιωνικού προκειμένου να μπορούν να τον λειτουργήσουν.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Νομικού Προσώπου Ν.Λαμπρινούδη παρόμοιες υποδομές υπάρχουν μόνο στο κολυμβητήριο της Αλεξανδρούπολης και θα πρέπει πλέον η προσπάθεια να στραφεί στην αξιοποίηση της συγκεκριμένης υποδομής που μπορεί να φέρει πέρα από μεγάλες διοργανώσεις, ομάδες και αθλητές στη Χίο για προπόνηση.

Περισσότερα Νέα

Στ.Κάρμαντζης: «Είμαστε αμετακίνητοι στην απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου»

Ο Δήμαρχος Χίου, Σταμάτης Κάρμαντζης, μετά την σύσκεψη στο Μαξίμου παρουσία των Υπουργών Μετανάστευσης Ν.Μηταράκη,...

Διαμαρτυρία εκπαιδευτικών για την εξίσωση των ΑΕΙ με τα Κολέγια

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Χίου πραγματοποίησε παράσταση διαμαρτυρίας στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση...

«Έχω πάψει να ελπίζω, δίνω μια ευκαιρία σε όσα μας εξαγγέλθηκαν»

Ο Περιφερειάρχης, Κώστας Μουτζούρης, εξερχόμενος από τη σύσκεψη στο Μαξίμου δήλωσε πως έχει πάψει να...