Σάββατο, 24 Αύγουστος 2019
31 C
Chios
  • Αρχική
  • Κοινωνία

Social

Ιωνικό: Ένα από τα πλέον σύγχρονα κολυμβητήρια στην Ελλάδα

Σε εξέλιξη είναι οι εργασίες για την τοποθέτηση του αγωνιστικού και ηλεκτρονικού εξοπλισμού στο Ιωνικό Κολυμβητήριο το οποίο μετατρέπεται σε ένα από τα πιο σύγχρονα στην Ελλάδα και την Ευρώπη.

Ο σύγχρονος ηλεκτρονικός εξοπλισμός περιλαμβάνει την τοποθέτηση ηλεκτρονικού χρονομέτρου κολύμβησης, ηχητικό σύστημα εκκίνησης, 22 ηλεκτρονικές πλάκες αφής,  τέσσερα χρονόμετρα ένδειξης υπολειπόμενου χρόνου επίθεσης  και έγχρωμο ηλεκτρονικό πίνακα αποτελεσμάτων με την απαραίτητη υποδομή στήριξης του, με τις εργασίες να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι και την Τετάρτη.

Την Πέμπτη αναμένεται να γίνει η γενική δοκιμή του εξοπλισμού ενώ παράλληλα θα εκπαιδευτούν εργαζόμενοι του Ιωνικού προκειμένου να μπορούν να τον λειτουργήσουν.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Νομικού Προσώπου Ν.Λαμπρινούδη παρόμοιες υποδομές υπάρχουν μόνο στο κολυμβητήριο της Αλεξανδρούπολης και θα πρέπει πλέον η προσπάθεια να στραφεί στην αξιοποίηση της συγκεκριμένης υποδομής που μπορεί να φέρει πέρα από μεγάλες διοργανώσεις, ομάδες και αθλητές στη Χίο για προπόνηση.

Περισσότερα Νέα

ΒΙΝΤΕΟ – Φωτιά στη Σάμο : Ανεξέλεγκτο το μέτωπο στο Μεσόκαμπο – Εκκενώθηκαν πέντε ξενοδοχεία

Μάχη με τις φλόγες δίνουν οι πυροσβέστες και οι εθελοντές που επιχειρούν για την κατάσβεση...

Τρεις συλλήψεις για υπερβολική ένταση μουσικής

Στη σύλληψη τριών ατόμων ηλικίας 55, 43 και 58 χρονών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε...

Mε συναρπαστικές «μάχες» ολοκληρώνεται η Aegean Regatta 2019

  Στις Οινούσσες έφτασαν το απόγευμα της Παρασκευής τα σκάφη που μετέχουν στην Aegean Regatta, ολοκληρώνοντας το τρίτο...