Σάββατο, 31 Οκτωβρίου 2020
19 C
Chios

Social

Ιδιωτικός μάνατζερ τουρισμού για κάθε νησί και γραφείο συμβούλων

Ιδιωτικό σύμβουλο, μάνατζερ τουρισμού αποκτά κάθε νησί, σύμφωνα με την ανακοίνωση που έκανε ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου από τη Χίο.

Όπως είπε ο κ. Μουτζούρης, Χίος, Σάμος και Μυτιλήνη θα έχουν τον δικό τους σύμβουλο, ο οποίος θα είναι γνώστης της τουριστικής αγοράς και θα έχει έδρα την Αθήνα.

«Η συγκεκριμένη ενέργεια θα είναι συμπληρωματική των γραφείων τουρισμού των περιφερειακών ενοτήτων» διευκρίνισε ο κ.Μουτζούρης, τονίζοντας ότι η Περιφέρεια καταβάλει προσπάθεια για να αντιστραφεί το κλίμα που υπάρχει για τα νησιά από το μεταναστευτικό με τον ίδιο αλλά και τον Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού Ν.Νύκτα να εκτιμούν ότι το 2020 θα είναι μια καλή χρονιά για τον τουρισμό των νησιών.

 

ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ

Παράλληλα ο κ. Μουτζούρης στα πλαίσια της συνέντευξης τύπου ανακοίνωσε ότι στελεχώνεται το γραφείο ειδικών συμβούλων της Χίου, που θα στεγάζεται απέναντι από το γραφείο του χωρικού Αντιπεριφερειάρχη και στο οποίο πέρα από τον κ.Αμέντα που έχει ήδη προσληφθεί για θέματα τουρισμού θα προστεθεί ο Γ.Παπαδόπουλος που με ενέργειες του Ν.Μηταράκη θα αποσπαστεί από το Υπουργείο Δικαιοσύνης στην Περιφέρεια. Τέλος μια ακόμα θέση αναμένεται να προκηρυχτεί το επόμενο διάστημα.

Περισσότερα Νέα

Νέα μέτρα: Τι θα ισχύει από την Τρίτη στη Χίο

Νέα μέτρα εξήγγειλε ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, για τον περιορισμό της διάδοσης του κορονοϊού. Τα μέτρα...

Κλειστό και το Κέντρο Κοινότητας

Κλειστό θα παραμείνει Δευτέρα και πιθανά και την Τρίτη και το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου...

Μερικό lockdown σε Αττική και Β.Ελλάδα – Μάσκες παντού και απαγόρευση κυκλοφορίας 00:00-05:00 σε όλη τη χώρα (vid)

Την αλλαγή του υγειονομικού χάρτη της χώρας σε δύο δύο ζώνες - από τέσσερις που...