Πέμπτη, 20 Φεβρουαρίου 2020
11.9 C
Chios

Social

Ιδιωτικός μάνατζερ τουρισμού για κάθε νησί και γραφείο συμβούλων

Ιδιωτικό σύμβουλο, μάνατζερ τουρισμού αποκτά κάθε νησί, σύμφωνα με την ανακοίνωση που έκανε ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου από τη Χίο.

Όπως είπε ο κ. Μουτζούρης, Χίος, Σάμος και Μυτιλήνη θα έχουν τον δικό τους σύμβουλο, ο οποίος θα είναι γνώστης της τουριστικής αγοράς και θα έχει έδρα την Αθήνα.

«Η συγκεκριμένη ενέργεια θα είναι συμπληρωματική των γραφείων τουρισμού των περιφερειακών ενοτήτων» διευκρίνισε ο κ.Μουτζούρης, τονίζοντας ότι η Περιφέρεια καταβάλει προσπάθεια για να αντιστραφεί το κλίμα που υπάρχει για τα νησιά από το μεταναστευτικό με τον ίδιο αλλά και τον Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού Ν.Νύκτα να εκτιμούν ότι το 2020 θα είναι μια καλή χρονιά για τον τουρισμό των νησιών.

 

ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ

Παράλληλα ο κ. Μουτζούρης στα πλαίσια της συνέντευξης τύπου ανακοίνωσε ότι στελεχώνεται το γραφείο ειδικών συμβούλων της Χίου, που θα στεγάζεται απέναντι από το γραφείο του χωρικού Αντιπεριφερειάρχη και στο οποίο πέρα από τον κ.Αμέντα που έχει ήδη προσληφθεί για θέματα τουρισμού θα προστεθεί ο Γ.Παπαδόπουλος που με ενέργειες του Ν.Μηταράκη θα αποσπαστεί από το Υπουργείο Δικαιοσύνης στην Περιφέρεια. Τέλος μια ακόμα θέση αναμένεται να προκηρυχτεί το επόμενο διάστημα.

Περισσότερα Νέα

Αναψαν οι ψησταριες παρα τη βροχη

Μπορεί ο καιρός να είναι βροχερός ωστόσο στο κέντρο της Πόλης άναψαν ήδη οι ψησταριές. Στην...

Νέος Διοικητής της Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης Β.Αιγαίου ο Αρχιπύραρχος Κ.Θεοφιλόπουλος

Καθήκοντα Διοικητή της Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης Βορείου Αιγαίου ανέλαβε ο Αρχιπύραρχος Κωνσταντίνος  Θεοφιλόπουλος. Ο κ.Θεοφιλόπουλος έχει...

Έσπασε το ρόδι εκτός έδρας ο ΒΑΟΛ

Με πολύ καλή εμφάνιση ο ΒΑΟΛ κατάφερε να πάρει την πρώτη του εκτός έδρας νίκη...