Πέμπτη, 23 Ιανουαρίου 2025
14.9 C
Chios

Social

«Η κοινωνία της Αμανής έχει τον λόγο και θα σεβαστούμε κάθε απόφαση» (vid)

Υπερ της επένδυσης τάχθηκε ο Δήμαρχος ξεκαθαρίζοντας οτι τον πρώτο και τελευταίο λόγο έχει η τοπική κοινωνία της Αμανής.

«Βλέπουμε αυτές τις ενέργειες σαν σκαλοπάτια ανάπτυξης της Αμανής» δήλωσε ο Δήμαρχος Χίου  Γ.Μαλαφής, τασσόμενος υπέρ του σχεδιασμού του Υπουργείου.

Ο κ. Μαλαφής ξεκαθάρισε ότι δεν είχε καμιά ξεχωριστή ενημέρωση για το θέμα και κατά τη μοναδική επίσκεψη που είχε κάνει στο Υπουργείο, ζήτησε η όποια ενημέρωση να γίνει δημόσια και αυτό γίνεται σήμερα το απόγευμα στο Ομήρειο.

Ο Δήμαρχος έστρεψε τα πυρά του σε όσους γενικά και χωρίς επιχειρήματα αντιτίθενται σε παρόμοιες ενέργειες, αναφερόμενος σε μια σειρά από ανάλογες «επιθέσεις» που είχε δεχτεί ως Δήμαρχος Αμανής όταν ξεκίνησε την αναβάθμιση των Αγιασμάτων και τη μαρίνα των Λιμνιών.

Καταλήγοντας τόνισε ότι τον πρώτο και τελευταίο λόγο θα έχουν οι κάτοικοι της Αμανής τους οποίος ο ίδιος θα σεβαστεί ότι και αν αποφασίσουν.

Περισσότερα Νέα

“Το Αγόρι και ο Ερωδιός” από την Κινηματογραφική Λέσχη Χίου

Συνέχεια προβολών για την Κινηματογραφική Λέσχη Χίου την Παρασκευή 24/1 στις 20:30 στο Ομήρειο με...

Έσπασαν τις πόρτες του καταδυτηρίου στο Κολυμβητήριο

Με μια δυσάρεστη εικόνα ήρθαν αντιμέτωποι την Τετάρτη υπάλληλοι του Κολυμβητηρίου, όταν αντίκρυσαν τις πόρτες...

Αυτά απαντά το Υπουργείο για την επένδυση αντιμονίου στη βόρεια Χίο

Λίγο πριν από την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας προχώρησε στη...