Η Θύελλα Χαλκειούς Νταμπλούχος Χίου (vid)
Μπότσης και Βασιλάκης οι σκόρερ για την ομάδα της Θύελλας που επικράτησε με 2-0 του Ηρακλή Θυμιανών σε έναν συναρπαστικό τελικό Κυπέλλου Χίου
Σε έναν τελικό – γιορτή για το χιώτικο ποδόσφαιρο και σε ένα γεμάτο από φιλάθλους και των δυο ομάδων Δημοτικό Στάδιο Χίου, η Θύελλα Χαλκειούς κατέκτησε το Κύπελλο Χίου επικρατώντας με 2-0 του Ηρακλή Θυμιανών, εξασφαλίζοντας έτσι το νταμπλ για τη φετινή αγωνιστική χρονιά.
Σκόρερ για την ομάδα του Μιχάλη Χατζηδάκη ήταν οι Μπότσης και Βασιλάκης με τα δυο γκολ να σημειώνονται στο 2ο ημίχρονο.
Η ομάδα του Γιώργου Κακούσιου, από την πλευρά της, είχε ανεπανάληπτη ευκαιρία να προηγηθεί στο 1ο ημίχρονο με χαμένο τετ α τετ.
Με το σφύριγμα της λήξης παίκτες, παράγοντες και οπαδοί της Θύελλας ξέσπασαν σε πανηγυρισμούς σηκώνοντας τη δεύτερη κούπα της χρονιάς.