Τρίτη, 29 Σεπτεμβρίου 2020
28 C
Chios

Social

Η Μόστρα στο Cosmote History στις 16 Φεβρουαρίου

Εντυπωσιακά έθιμα της Ελλάδας και παραδοσιακές γιορτές από κάθε άκρη της χώρας, που έχουν τις ρίζες τους βαθιά πίσω στον χρόνο, παρουσιάζει η νέα σειρά ντοκιμαντέρ 14 επεισοδίων, «Ο τόπος μου γιορτάζει», σε παραγωγή COSMOTE TV.

Η εκπομπή ταξιδεύει στο Λουτράκι Αλμωπίας, την Κοζάνη, τη Νάουσα, την Χίο, την Σκύρο, την Νάξο, τα Ιωάννινα, τον Έβρο, τη Μακρινίτσα Πηλίου, το Μεσολόγγι, την Ερμιόνη, τα Τρίκαλα, τον Άγιο Νικόλαο Λασιθίου και τα Χανιά, και μας ξεναγεί στις φυσικές ομορφιές, την ιστορία και τα εθιμικά δρώμενα των τόπων αυτών. Ταυτόχρονα, παρουσιάζει την εξέλιξη των παραδόσεων και των τοπικών εκδηλώσεων μέσα στον χρόνο και τη σύγχρονη αναπαράστασή τους.

Τα επεισόδια της σειράς θα προβάλλονται κάθε Κυριακή στις 16.00 και σε επανάληψη κάθε Τετάρτη στις 19.00. Μετά την προβολή τους στο κανάλι, όλα τα επεισόδια θα είναι διαθέσιμα στη δωρεάν on demand υπηρεσία COSMOTE TV PLUS.

To επεισόδιο που αφορά το έθιμο της Μόστρας αναμένεται να προβληθεί την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου και σε επανάληψη στις 19 Φεβρουαρίου.

 

Περισσότερα Νέα

Με προορισμό το Λαύριο αναχώρησε με 724 πρόσφυγες και μετανάστες το Νήσος Χίος

Το απόγευμα της Δευτέρας αναχώρησε από το λιμάνι της Μυτιλήνης το Blue Star «Νήσος Χίος»,...

Ενάντια στην ηλεκτρονική ψηφοφορία για τους αιρετούς εκπαίδευσης η ΕΛΜΕ Χίου

Με ανακοίνωσή της η ΕΛΜΕ Χίου δηλώνει την αντίθεσή της στο ενδεχόμενο διεξαγωγής των εκλογών...

Ψεκασμός για τον δάκο στον Βροντάδο

Η Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής Π.Ε. Χίου, Τμήμα Ποιοτικού & Φυτοϋγειονομικού Ελέγχου γνωρίζει ότι...