Πέμπτη, 23 Ιανουαρίου 2025
5.9 C
Chios

Social

Η ΕΛ.ΑΣ. από το πρωί της Δευτέρας ήξερε ακόμα και τους αριθμούς των πινακίδων των οπαδών της Ντιναμό

Η τραγική ολιγωρία της ελληνικής αστυνομίας αποκαλύπτεται όλο και περισσότερο.

Σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε ο ΣΚΑΙ στο μεσημεριανό του δελτίο ειδήσεων και ο ρεπόρτερ Χρήστος Νικολαϊδης, οι συνοριακές Αρχές του Μαυροβουνίου είχαν ενημερώσει εγγράφως της ελληνικές Αρχές για την μετακίνηση των οπαδών της Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Το σχετικό έγγραφο έφτασε στα γραφεία της ΕΛΑΣ στις 09:22 το πρωί της χθεσινής ημέρας, κάτι που σημαίνει ότι υπήρχαν πάνω από 12 ώρες για να κινητοποιηθούν, να οργανωθούν και τελικά να αποτραπούν τα όσα τραγικά έγιναν στη Νέα Φιλαδέλφεια το βράδυ της Δευτέρας.

Στο σχετικό έγγραφο, υπήρχε η επισήμανση ότι περίπου 120 άτομα, τα οποία χαρακτηρίζονται «επικίνδυνοι οπαδοί» πέρασαν από τα σύνορα με πιθανό προορισμό την Αθήνα για το παιχνίδι της ΑΕΚ με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ ,ενώ σημειώνεται ότι στα άτομα αυτά έγιναν έλεγχοι.

Μάλιστα, στο έγγραφο υπάρχουν οι αριθμοί των πινακίδων κυκλοφορίας των αυτοκινήτων που πέρασαν τα σύνορα στο Μαυροβούνιο, όπως ο τύπος των οχημάτων και οι μάρκες τους οπότε η αστυνομία μπορούσε πανεύκολα να τους εντοπίσει ανά πάσα στιγμή.

Μάλιστα, άνθρωπο της ΕΛΑΣ φέρεται να σχολίασε στον ρεπόρτερ του ΣΚΑΪ πως «το μόνο που δεν ξέραμε είναι το νούμερο των παπουτσιών που φόραγαν».

Περισσότερα Νέα

Συντονιστική Επιτροπή για το αντιμόνιο: Η κοινωνία της Χίου ενωμένη ενάντια στην καταστροφή του νησιού μας

Λίγη ώρα μετά το τέλος της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου, η Συντονιστική Επιτροπή για το...

Γ.Μαλαφής «Δεν έκανα τον Κινέζο για το αντιμόνιο, όταν έμαθα απαίτησα και πέτυχα διαβούλευση» (vid)

Ο Δήμαρχος Χίου, Γιάννης Μαλαφής, λίγο πριν προχωρήσει η ψηφοφορία στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου...

«Μπλόκο» στο… «μπλόκο» για το αντιμόνιο στη βόρεια Χίο (vid)

Κατά πλειοψηφία, με τις ψήφους των δημοτικών συμβούλων της συμπολίτευσης, απορρίφθηκε η πρόταση των αντιπολιτεύσεων...